|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Άτιμη η bba ,εγώ προτείνω αυτό που είπε ο Στέφανος..
Κόψε και πέταξε ότι έχει bba πάνω του ,να μεταφερθούν καθαρά φυτά στο νέο στήσιμο.. Εγώ θα έκανα με σειρά.. - τράβηγμα νερό από το ενυδρείο και προσθήκη στο βαρέλι/δοχείο -τοποθετηση φίλτρου και θερμαντήρα - μεταφορα ψαριών - μετά κάνε ότι θέλεις μέσα στο ενυδρείο,ξηλωμα φυτά , βγάλσιμο υποστρώματος κλπ.. αλλιώς την αμμωνία θα την φάνε και καπάκι και στρες από την μεταφορά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
νταξει κανενα φυτο θα ξυλωσεις ... ριζες, πετρες κλπ θα τα βγαλεις..
τα αγκιστρακια και τα κορυς πιανονται.. τις καλες κρυψωνες ξυλωσε να μην εχουν να κρυφτουν.. ξυλωσε λιγο λιγο και αργα, οχι ματσακια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αμαν βρε Θεμη με την bba σου.....
![]() Εγω κάθε φορα που χρειαστηκε να κανω μεταφορα και γενικα ολικη αλλαγη στο ενυδρειο, δεν εκανα ξηλώματα στα φυτα. Τα κλαδεψα συριζα από το χαλικι οποτε βγηκαν….μονα τους ευκολα και χωρις ανακατωματα ![]() Μετα, με εντελως αδειο το ενυδρειο καθαρισμα βυθου για να φυγουν οι ριζες και φυτεμα από την αρχη. Σε δυο τρεις περιπτωσεις μαλιστα τις ριζες με το οσο κοτσανακι ειχε μεινει τις εβαλα σε ένα δοχειο με λιγο χαλικι και 5 ποντους νερο, τις αφησα στο μπαλκονι και μετα από κανα μηνα ειχα ένα φρεσκα βλασταρακια για ένα ιδιο δευτερο ενυδρειο... Δεν είναι το ιδιο ανθεκτικα παντως όλα τα φυτα ουτε στην χλωρινη, ουτε στο οξυζενε. Η Μοντε καρλο πχ, δεν αντεχει οξυζενε, λιγο παραπανω να σου πεσει θα σου την καψει... Εγω στην θεση σου από την στιγμη που εχω στο φυλλωμα bba θα εκοβα αλύπητα ότι εχει προσβληθεί και θα κραταγα μονο τα υγιη μερη…. |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο να γινει η μετακομιση φιλε Θεμη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σ ευχαριστω για το tip αυτο θα κανω με μερικα,αλλα η parvula οπως και να το κανεις βγαινει τουφες με το υποστρωμα μαζι, κι εχω μπολικη.. Δε βαριεσαι, νεο aquascape νεα προκληση!! ------------------------- Να σαι καλα φιλε Γιαννη!!
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 15-10-19 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε Θέμη καλά ξεμπερδέματα με την bba που σε αγαπάει τοσο πολύ,και να δουμε ξανα ενα ωραίο aquascape.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλαδεμα φυτων συμβουλες | ixtlilton | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 26-04-13 00:08 |
ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΥΤΩΝ | ChocolatePuma | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-10-12 11:37 |
πως γινεται Κλαδεμα φυτων? | reselie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 27-04-10 14:39 |
υπαρχει οδηγος για κλαδεμα φυτων? | sefis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-02-10 07:16 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |