|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιες ιδεες εχεις για στησιματα.
Αντε με το καλο και με αληθινα. ------------------------- ΥΓ σαν blyxa japonica ειναι το φυτακι κατω. Δεν ειναι πολυ δυσκολο ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 27-04-16 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ...ναι θα το εκανα ολο φυτεμένο αλλα δεν εχω εμπειρια και ηθελα να μαθω πρωτα για αυτο εβαλα μονο anubias και moss αλλα στις φωτο μου φενονται κατι πανω στις anubies..σαν καψιμο ειναι απο το πολυ φως η κατι άλλο;
|
||||
|
||||
![]()
Σαν μαραμενη ειναi η moss.
Δεν εχει σημασια ομως. Πανω εκει θα βγουν νεα βλασταρια.
|
||||
|
||||
![]()
Η anubia φαινεται να αρχιζει να πιανει λιγη αλγη, το πιθανοτερο απο το φωτισμο. Καλυτερα να τη βαλεις σε σκιερο σημειο. Η moss δε φαινεται καλα και υποθετω οτι δεν ηταν σε καλη κατασταση οταν την εβαλες. Τα καφε σημεια ειναι καλο να τα βγαλεις, γιατι δυσκολα να επανελθουν.
Σιγα σιγα εχω την εντυπωση οτι θα βγαλεις τα ψευτικα φυτα, διωχνοντας τις φοβιες που ολοι ειχαμε στην αρχη και θα δοκιμασεις με αληθινα. Ριξε μια ματια και εδω, ισως σε βοηθησει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα της αλλαξω μερια στο ξυλο που εχει περισσότερο σκια Αρα θέλω νεα μοσσ γιατι αν βγαλω τα καφε δεν θα μεινει τίποτα ![]() Δυο πλατικα κουτακια με μοσσ είχε ο πετσοπας και αυτο που πηρα ξταν σε καλυτερη κατασταση απο το αλλο.επειδη μενω υπολοιπο Αττικής δεν εχουμς και μεγαααλη ποικιλία σε ζωντανά Βασικα δεν ημουν και 100% σαφης παροχη co2 δεν εχω ακόμη την περιμενω απο μερα σε μερα. Ευχαριστώ για την βοήθεια ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 27-04-16 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν χρειάζονται το παραμικρό |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν λιγο αλλαξα θεση στις anubies και στο moss
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα δεν θα εριχνα λιπασμα, αν ειχα ανουμπιες και μος
Μια χαρα το πανε και χωρις Οταν με το καλο πας σε κανονικό φυτεμένο, τότε το βλέπεις το θέμα της λίπανσης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο update
8 glowlight tetra ειναι ακομη 3 αλλα που?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και λιγο crystalwort (riccia fluitans) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καμια ιδεα για να απλωθει?
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμος και ο STC αυριο τοποθετηση!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- τον οδηγο για .................... την συνδεσμολογια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223 τους οποιους και ευχαριστω θερμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 13-05-16 στις 00:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ημέρα 5η εμφανιστηκε Glossostigma
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα!δεν εχω καταλαβει τι εκανες στις τελευταιες φωτογραφιες σαν dry start το βλεπω.ειναι αλλο ενυδρειο?
Στο ενυδρειο που εχεις εχεις ανουμπιες και μος δεν εχεις φυτομαζα και εχεις φωτισμο 0,6 βατ ανα λιτρο.η γνωμη μου ειμαι να βαλεις και αλλα φυτα γιατι εχεις αρκετο φωτισμο.λιπανση προς το παρον μη βαζεις καθολου τα γενικα λιπασματα στην προτεινομενη δοσολογια σου δινουν δοση για φουλ φυτεμενο..αν βαζεις μπορει να εχεις παραπανω θρεπτικα συστατικα στην στηλη του νερου που δεν μπορουν να απορροφηθουν λογω μικρης φυτομαζας οποτε περνει τα πανω της η αλγη.. τελος στο dry start οταν γεμισεις νερο πρεπει να εχεις διοξιδειο και μαλιστα αρκετο και παλι τα φυτα ενα σοκ θα το παθουν μπορει να χασουν και τα φυλλα τους θα βγαλουν νεα βεβαια. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως σε βρήκα
![]() ------------------------- ετοιμη και η αντλια για τον ψεκασμο του παλουνταριουμ...παμε για το στησιμο σιγα σιγα... https://www.youtube.com/watch?v=6YhM...ature=youtu.be ![]() ------------------------- ημερα 6η ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 20-05-16 στις 15:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() το 1ο χερι οκ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα πράγματα σχεδιάζονται!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ..
![]() απο ζωντανα μπορω να βαλω τιποτα μεσα?η ειναι πολυ λιγα τα 20 λιτρα? σκεφτομουν για ενα μονομαχο η κουνουποψαρα ![]() περιμενουν την τελικητους τοποθετηση ![]() ------------------------- Η αρχη εγινε λοιπον ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 22-05-16 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο αδερφε!!
Το χεις!! Ψαρι δυσκολα..,κανενα σαλιγκαρι μπορεις να βαλεις.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο φωτισμο θα σου πουν οι φυτεμενοι..
Ποσα ειναι τα καθαρα λιτρα; 20; η ειναι συνολο 20 το ενυδρειο; |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως 20 λιτρα μηκος ειναι 60 πλατος 30 υψος 12
|
||||
|
||||
![]()
Απο φιλτρο τι εχεις;
Μπορεις να βαλεις γαριδες red cherry, ψαρι με τπτ σε τετοιο υψος. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλτρο ψαχνω κατι μικρο και ισως εξωτερικο για αυτο και δεν εχω βαλει νερο ακομη
|
||||
|
||||
![]()
Ok!
Και με ενα μικρο εσωτερικο θα εισαι οκ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαχνω λιγο ακομη και βλεπουμε.ευχαριστω παντως
|
||||
|
||||
![]()
μια μικρη ανανεωση
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() -------------------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 03-06-16 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μενελαε μπορεις να ανοιξεις θεματα για το καθε ενυδρειο ξεχωριστα στη σωστη κατηγορια γτ στο τελος θα μπερδευτεί πολυ το θεμα εδω.. 😉
|
||||
|
||||
![]()
φουντωσε λιγο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στην παρεα κ στο ειδος | nikos9944 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 64 | 03-04-16 23:42 |