|
|
||||
|
||||
![]()
Η anubia φαινεται να αρχιζει να πιανει λιγη αλγη, το πιθανοτερο απο το φωτισμο. Καλυτερα να τη βαλεις σε σκιερο σημειο. Η moss δε φαινεται καλα και υποθετω οτι δεν ηταν σε καλη κατασταση οταν την εβαλες. Τα καφε σημεια ειναι καλο να τα βγαλεις, γιατι δυσκολα να επανελθουν.
Σιγα σιγα εχω την εντυπωση οτι θα βγαλεις τα ψευτικα φυτα, διωχνοντας τις φοβιες που ολοι ειχαμε στην αρχη και θα δοκιμασεις με αληθινα. Ριξε μια ματια και εδω, ισως σε βοηθησει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα της αλλαξω μερια στο ξυλο που εχει περισσότερο σκια Αρα θέλω νεα μοσσ γιατι αν βγαλω τα καφε δεν θα μεινει τίποτα ![]() Δυο πλατικα κουτακια με μοσσ είχε ο πετσοπας και αυτο που πηρα ξταν σε καλυτερη κατασταση απο το αλλο.επειδη μενω υπολοιπο Αττικής δεν εχουμς και μεγαααλη ποικιλία σε ζωντανά Βασικα δεν ημουν και 100% σαφης παροχη co2 δεν εχω ακόμη την περιμενω απο μερα σε μερα. Ευχαριστώ για την βοήθεια ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 27-04-16 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν χρειάζονται το παραμικρό |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν λιγο αλλαξα θεση στις anubies και στο moss
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα δεν θα εριχνα λιπασμα, αν ειχα ανουμπιες και μος
Μια χαρα το πανε και χωρις Οταν με το καλο πας σε κανονικό φυτεμένο, τότε το βλέπεις το θέμα της λίπανσης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο update
8 glowlight tetra ειναι ακομη 3 αλλα που?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και λιγο crystalwort (riccia fluitans) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καμια ιδεα για να απλωθει?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στην παρεα κ στο ειδος | nikos9944 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 64 | 03-04-16 23:42 |