|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() *για τις μάρκες ενυδρείων δεν έχω άποψη |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον Κλέοβουλο (δεν θα γινόταν να διαφωνήσω άλλωστε, θα έπεφτε φωτιά από Σαμάνο).
Και εγώ τα είχα δει αρχικά αυτά τα ψάρια (Αυλονακάρες) αλλά κόλλησα στο ότι το χρώμα είναι μόνο στα αρσενικά. Για αυτό σου πρότεινα να μπεις στο Cichlid.com που έχει αρκετές φωτογραφίες και από τα αρσενικά και από τα θηλυκά και έτσι θα σε βοηθήσει σίγουρα. Σε ότι αφορά το ενυδρείο, εγώ έχω πάρει το Rehau 300lt (σετ), και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια οι «πονηρούληδες» ![]() Το πουλάνε ξεχωριστά το ενυδρείο από την βάση και έτσι σου βγαίνει πιο ακριβό. ![]() Και τώρα με την αλλαγή του ΦΠΑ θα τα πάνε ακόμη πιο ακριβά !!! |
|
||||
|
||||
![]()
H Αυλονακαρα μου εκατσε στο ματι απο την αρχη.Μολις διαβασω λιγο ειμαι σιγουρος πως θα αλλαξω πολλες φορες γνωμη μεχρι να καταληξω.Αν υποθεσουμε οτι θα βαλω 3 χαρεμια σκοπος ειναι το συνολο να ειναι οσο το δυνατον ομορφο και οχι το 1.
Λαμπρο η βαση του rehau ειναι στιβαρη? Ετσι οπως λες οικονομικα συμφερει το Α1500 που εχει 496 ευρω μαζι με την βαση |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα, αρχικά εμένα δεν μου γέμιζε το μάτι η βάση και τους ρώτησα πάρα πολλές φορές σχετικά με την αντοχή.
Τους τόνισα ότι έχω σκοπό να βάλω πολλές πέτρες κτλ.... Τελικά έβαλα καμιά 50 - 60 κιλά πέτρες και καμιά 40αρια κιλά άμμο στο ενυδρείο. Από κάτω στα ντουλάπια της βάσης έχω βάλει 3 μεγάλα φίλτρα και όλα τα παρελκόμενα. Και δείχνει μια χαρα (φτου - φτού σκόρδα). Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Απλά αν τα πάρεις όλα από εκεί (και το Fluval 406 που θέλεις ) ζήτησε τους να σου κάνουν μεγάλη έκπτωση. |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα μολις εβλεπα τα δικα σου video και επαθα πλακα.Κινητικοτητα φοβερη.Πιστευω οτι οι συμπεριφορες τους ειναι τρομερη εμπειρια να καθεσαι να χαζευεις.Αυτα τα γκριζοπα ψαρακια με κιτρινα πτερυγια και ουρες μου αρεσαν πολυ.Πως λεγονται?
Τις πετρες τις ακουμπας πανω στα τζαμια ή εχεις κενο γυρω γυρω? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτά που περιγράφεις είναι "Acei Luwala". Όμορφο και κινητικό ψάρι ειδικά στο μέσο και πάνω μέρος του ενυδρείου. Δεν κάνει φασαρίες και είναι γενικά "εύκολο" σαν ψάρι. Δεν είναι ακριβώς γκρί αλλά μπλεδίζει λίγο ώς αρκετά. Εγώ για τις πέτρες έβαλα κάτω dow, χωρίς να είναι υποχρεωτικό. Απλά για να νιώθω εγώ ασφάλεια. Την άμμο την ρίχνεις αφού βάλεις πρώτα τις πέτρες στο ενυδρείο και μην αγχώνεσαι και ιδιαίτερα γιατι θα την πάνε τα ψαράκια όπου αυτά θέλουν. Θα σκάψουν κάτω από πέτρες, θα κάνουν λόφους, και γενικά θα φτιάξουν τον χώρο τους όπως αυτά θέλουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με τα acei ηταν το πιο παλιο.Ειδα και ενα τελευταιο με μωρακια.
Για τις πετρες οκ εννοουσα αν ακουμπανε στα πλαινα τζαμια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |