|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα μολις εβλεπα τα δικα σου video και επαθα πλακα.Κινητικοτητα φοβερη.Πιστευω οτι οι συμπεριφορες τους ειναι τρομερη εμπειρια να καθεσαι να χαζευεις.Αυτα τα γκριζοπα ψαρακια με κιτρινα πτερυγια και ουρες μου αρεσαν πολυ.Πως λεγονται?
Τις πετρες τις ακουμπας πανω στα τζαμια ή εχεις κενο γυρω γυρω? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτά που περιγράφεις είναι "Acei Luwala". Όμορφο και κινητικό ψάρι ειδικά στο μέσο και πάνω μέρος του ενυδρείου. Δεν κάνει φασαρίες και είναι γενικά "εύκολο" σαν ψάρι. Δεν είναι ακριβώς γκρί αλλά μπλεδίζει λίγο ώς αρκετά. Εγώ για τις πέτρες έβαλα κάτω dow, χωρίς να είναι υποχρεωτικό. Απλά για να νιώθω εγώ ασφάλεια. Την άμμο την ρίχνεις αφού βάλεις πρώτα τις πέτρες στο ενυδρείο και μην αγχώνεσαι και ιδιαίτερα γιατι θα την πάνε τα ψαράκια όπου αυτά θέλουν. Θα σκάψουν κάτω από πέτρες, θα κάνουν λόφους, και γενικά θα φτιάξουν τον χώρο τους όπως αυτά θέλουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με τα acei ηταν το πιο παλιο.Ειδα και ενα τελευταιο με μωρακια.
Για τις πετρες οκ εννοουσα αν ακουμπανε στα πλαινα τζαμια. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο τελευταίο video (με τα μωρά) με κίτρινα πτερύγια που λες, υπάρχουν μόνο τα "Cynotilapia Afra Jalo".
Στα πλαϊνά δεν ακουμπάνε οι πέτρες που έχω βάλει. Αν δεν στηρίζονται οι πέτρες στα πλαϊνα τζάμια και απλά ακουμπάνε δεν θα έχεις πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα που μου αρεσαν ηταν απο το παλιο τα "Acei Luwala"
Ενα φιλτρο λες δεν αρκει ε? Ελεγα το 406 και καποιο wave maker για μεσα.Λες να κρατησω και το δικο μου το 306(να μην το πουλησω) και να δουλευουν μαζι? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ αυτή στιγμή έχω 3 φίλτρα από 1400 λίτρα την ώρα το κάθε ένα συν ένα wavemaker.
Για τους περισσότερους είναι υπερβολικό. Εγώ πάλι κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Τι να σου πω τώρα? |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο στα νερα μας!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω πολυ! Ακομα δεν ηρθα βεβαια-μονο στην σκεψη.Κοντα ειμαι ομως ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 26-05-16 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για φίλτρο συμφωνώ για 2 για λόγους ασφάλειας αλλά και ροής. Θα πρότεινα να κρατήσεις αυτά που έχεις (βιολογικά θα σε καλύψουν) συν ένα δυνατό κυκλοφορητή. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη Κλεοβουλε μπορω να ενοσω το 406 με το 306 και να εχω μια εξοδο και μια εισοδο?
Εχω και ενα κυκλοφορητη 1000 λ/ωρα.Αυτος αντι για wave maker? Τωρα μπορει να λεω κοτσανες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |