|
|
|||
|
|||
![]()
Θα αγορασω τεστ κ θα γραψω τιμες
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγορασεις τεστ φωσφορικων τσαμπα λεφτα. Αποψη μου. Το κερατοφυλλο μπορει να χαθηκε απο αυξηση θερμοκρασιας ή απο απλη ελλειψη νιτρικων μιας και εχεις αναφερει οτι δε λιπαινεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το κερατόφυλλο αντέχει από 15-30 βαθμούς οπότε λογικά δε φταίει η θερμοκρασία. Μήπως έχεις άνθρακα στο φίλτρο; Πόσα νιτρικά μετράς στο νερό σου; Αμμωνία είπες στρωμένος άρα μηδέν σωστά; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχεις τεστ μην αγοράζεις.
Προσωπικά δεν αποκλείω το γεγονός να έχεις μηδενικές τιμές φωσφορικών... Έχε πάντως κατά νου ότι το κερατόφυλλο τα πάει καλά όταν έχουμε πληθώρα φωσφορικών και νιτρικών. Αν κάποιο από τα παραπάνω λείπει τότε έχουμε πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
αμμωνια 0 νιτρώδη 0 Νιτρικά περιπου 25.στα 50 κανω αλλαγή αλλα παλι που ξαναμετραω μου δειχνει περιπου στα 20 Μετραω με υγρα τεστ της tetra. Ανθρακα δεν εχω Θερμοκρασία σταθερή στους 25 |
|
||||
|
||||
![]()
Μην κανεις στα 50 αλλαγη νερου ,ειναι παρα πολλα και θα εχουν προβλημα τα ψαρια.
Το πολυ 20 να κρατας τα νιτρικα την ημερα της αλλαγης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν την αλλαγή, όχι μετά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και στο νερο της βρυσης που εκανα το τεστ κατω απο 20 δεν είδα. Ακομα κ με 80% αλλαγη νερου που εκανα με το ζορι και αν ειδα κατω απο 20.τι να κανω?να παρω τπτ ζουμια που ρίχνουν τα νιτρικα?να σημειωσω οτι εχω μετρησει με 2 διαφορετικα τεστ κ οι τιμες ηταν ιδιες
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο μου φαινεται να εχει νιτρικα 20 το νερο της βρυσης
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο νερό της βρύσης βρίσκω νιτρικά πάντοτε εδώ στην Καλαμαριά.
Οι τιμές που μετράω τελευταία κυμαίνονται στα 10 ppm... ίσως και λίγο παραπάνω (Salifert). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φυτα | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-03-13 10:04 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-11 21:10 |
Προβλημα με φυτα... | nOmOreAbuse | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-10 09:00 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
Προβλημα Στα Φυτα | hoby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-10-05 13:37 |