|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι χθες έλεγες ΘΑ κάνεις γαρίδαδικο ενώ έχεις παραγγείλει είδη ενυδρείο?
φτου δεν ντρέπεσε χαχαχαχαχαχαχα αντε βάλε και εσύ να έχω πιο πολες επιλογές να διαλεξω από που θα πάρω χαχαχαχααχ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρτεμις χαχαχαχα θα με καψεις..ποιο να παρω ρε παιδιαααα?γραφτε το ακριβως αν μπορειτε ![]() GN_AZ με εσωσες... ευχαριστω ευχαριστω Γιαννη... ------------------------- εγινα και senior member τρομαρα να μου ρθει.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 18-05-16 στις 21:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
To απλό blakc εχει μεγεθος οπως ο φλουριτης.. Δες μια εικονα να καταλαβεις το μεγεθος. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Νικο .πρεπει να λαβω υπ οψιν και το ακουασκειπ αφου θελω να κανω ενα λοφο το black μου αρεσει απλα δεν ξερω αν βολευει στο ακουασκειπ
|
|
|||
|
|||
![]()
το Seachem Flourite Sand δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί μόνο του στον βυθό. θα χρειαστείς κ κάτι για να το καλύψεις που σημαίνει κ άλλα έξοδα. εγώ έβαλα άμμο 0,8-1,2.
το Seachem Flourite (χωρίς sand ![]() ψάξε λίγο κ για το Fluval Stratum. το χαρακτηρίζουν ιδανικό για γαρίδες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδες | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 31-12-09 13:27 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
Γαριδες και ick? | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-10-07 15:56 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |