|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μπορεί να παίζει
![]() Πως την είχες αποθηκευμένη την ελαφρόπετρα? |
|
|||
|
|||
![]()
Ηταν μεσα στα σαμπ αλλα ηταν αδεια.ειχα βγαλει το νερο.και ηταν για πολλους μηνες.το νερο που εβαλα ηταν 80 βαθμους.ειναι το νερο του ξενοδοχειου.μεσα σε ενα βαρελι για 3/4 ωρες.και μετα ξεβγαλμα και μεσα στο σαμπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που έχω παρατηρήσει (και άλλοι) είναι πως όταν τα πορώδη υλικά τα αφήσουμε να στεγνώσουν και τα φυλάξουμε σε ανοιχτό δοχείο, διατηρούν ένα ικανό αριθμό βακτηρίων για να ξεκινήσει η αποικία τους όταν επαναχρησιμοποιηθούν.
Εσύ τα ξέπλυνες με ζεστό νερό αλλά απ' ότι φαίνεται επέζησαν αρκετά ![]() Συνέχισε να βάζεις αμμωνία και μόλις μηδενίσουν και τα νιτρώδη προχωράς. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλεις μια αντλία και θα βγάλεις όλο το νερό ,
και μετά θα βάλεις το φρέσκο νερό, αλλιώς , υπολόγισε πόσα λίτρα την ώρα στέλνεις φρέσκο νερό από το φίλτρο άνθρακα , και άσε τόση ώρα και λίγο παραπάνω να στέλνεις φρέσκο νερό στο ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλα το νερο απο τον ανθρακα ειναι κρυο.δεν θα εχω θεμα με την βιολογια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού βρε Δημήτρη είπαμε, θα βάλεις την έξοδο του νερού να πέφτει επάνω στους θερμαντήρες, θα έχεις και χαμηλή ροή.
Τώρα όμως που πρέπει να κάνεις όλο το νερό αλλαγή, άδειασε το βρε και γέμισε το πάλι με ζεστό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |