|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία προχωράει
![]() Τι άμμο έβαλες? νομίζω ότι είναι αρκετή (πρόβλεψες ότι θα προσθέσεις και αραγωνίτη?) Κι ένα tip : δώσε κλίση στην άμμο. Όσο μπορείς χαμηλά μπροστά και ψηλά πίσω. Δίνει βάθος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα 2 τσουβαλια 25 κιλά!ξανθιά πολύ ψιλή χαλαζιακη!!δεν θυμάμαι κακομετρια!
Δεν την έβαλα όλη πέρνει ακόμα!ποσό αραγωνίτη χρειάζομαι περίπου!να τον ανακατεψω θέλω λιγω!μου αρέσει παρά πολύ αυτή που έχω και δεν θέλω να χάσει κάτι από την εικόνα που έχει!θα σηκωσω πίσω λίγο πέρνει ακόμα!είναι περίπου 4 εκ! |
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατί αγόρασες χαλαζιακή?
![]() Με τις δικές σου σκληρότητες μισό-μισό θα έβαζα ή σκέτο. Δες το χρωματάκι του αραγωνίτη http://www.igna.gr/index.php/eshop/d...g-chyma-detail |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχεις GH 4
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δλδ η αμμος αυτη μαζι με τις πετρες και το τριμενο κοραλλι δεν θα κανουν τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ότι κάνουν θα το κάνουν το κοράλλι στο φίλτρο και ο αραγωνίτης στο βυθό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια.χρονια πολλα που δεν εχουμε πει.
Παμε λοιπον στο θεμα παλι.εχω καπιο προβλημα.πριν απο 2 εβδομαδες εβαλα μπρος το ενυδρειο.ειχα καθαρισει την ελαφροπετρα με καυτο νερο.ηταν πολυ καιρο στα 2 ενυδρεια που ειχα κλεισει και ειχα αδιασει.εβαλα λοιπον αμωνια περιπου 4 ππμ.μετα απο λιγες μερες εκανα παλι μια μετρηση να δω που ειμαι κ βλεπω οτι εχει γινει 0.ξανα βαζω λοιπον περιπου 4 ππμ.και την επομενη μερα παλι 0.μετραω νιτρωδη στο φουλ και νιτρικα στο 10!παιζει να εχει στρωσει τοσο γρηγορα? |
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια παίζει, είχαν μείνει βακτήρια στους πόρους,
άλλο να ρίξεις βραστό νερό και άλλο να την βράσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μπορεί να παίζει
![]() Πως την είχες αποθηκευμένη την ελαφρόπετρα? |
|
|||
|
|||
![]()
Ηταν μεσα στα σαμπ αλλα ηταν αδεια.ειχα βγαλει το νερο.και ηταν για πολλους μηνες.το νερο που εβαλα ηταν 80 βαθμους.ειναι το νερο του ξενοδοχειου.μεσα σε ενα βαρελι για 3/4 ωρες.και μετα ξεβγαλμα και μεσα στο σαμπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που έχω παρατηρήσει (και άλλοι) είναι πως όταν τα πορώδη υλικά τα αφήσουμε να στεγνώσουν και τα φυλάξουμε σε ανοιχτό δοχείο, διατηρούν ένα ικανό αριθμό βακτηρίων για να ξεκινήσει η αποικία τους όταν επαναχρησιμοποιηθούν.
Εσύ τα ξέπλυνες με ζεστό νερό αλλά απ' ότι φαίνεται επέζησαν αρκετά ![]() Συνέχισε να βάζεις αμμωνία και μόλις μηδενίσουν και τα νιτρώδη προχωράς. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |