|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά τα λέτε. Δεν θέλω να το γυρίζω από δωμάτιο σε δωμάτιο. Θέλω μόνο να το κουνάω 2-3 μέτρα όταν είναι να το αδειάζω για διευκόλυνση . Λέτε να μη βάλω λοιπόν ροδακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ θα το κουνάς γεμάτο για αλλαγή και θα το ξανά πήγαινεις στο μέρος του πάλι γεμάτο.
γνώμη μου ξέχνα το. μια αντλία και λάστιχο θα σε σώσουν από κανένα απρόοπτο μπανάκι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη το επιχειρήσεις αυτό, το ενυδρείο γεμάτο απαγορεύεται να μετακινηθεί, ούτε με ροδάκια, θα διαλυθεί ή θα σπάσει. Αντλία και αλφαδολάστιχο, προσωπικά χρησιμοποιώ γύρω στα 10 μέτρα αλφαδολάστιχό και αντλία για να το αδειάζω στο μπαλκόνι, μια χαρά λειτουργεί ο τρόπος αυτός
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
160 λίτρα πάνω σε diy επιπλο μεheavy duty ροδάκια, το μετακινω καθε εβδομάδα 20-30 εκατοστά Γιατί να διαλυθεί το γυαλί, όταν μετακινώ το έπιπλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη καταπονούνται οι σιλικόνες, και μη ξεχνάς πως μια απλή μετακίνηση όλο το νερό πηγαίνει πέρα δώθε και ασκούνται διαφορετικές δυνάμεις στα τοιχώματα, αλλά να το κουνάς μια φορά το χρόνο και άλλο κάθε εβδομάδα, που ούτε μια φορά χρειάζεται, εκτός και αν κατεβάσεις χαμηλά τη στάθμη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το νερο παραμενει λαδι. Για ροδακια μιλαμε σε εντελως επιπεδο εδαφος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα αντέξει το έπιπλο?? | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 24-06-11 14:21 |
Βάση με ροδάκια... | Esprit | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-04-11 15:15 |
Σας παρουσιάζω το έπιπλο μου! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 14-12-09 22:55 |
έπιπλο -κλίση | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 04-11-09 15:26 |