|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη καταπονούνται οι σιλικόνες, και μη ξεχνάς πως μια απλή μετακίνηση όλο το νερό πηγαίνει πέρα δώθε και ασκούνται διαφορετικές δυνάμεις στα τοιχώματα, αλλά να το κουνάς μια φορά το χρόνο και άλλο κάθε εβδομάδα, που ούτε μια φορά χρειάζεται, εκτός και αν κατεβάσεις χαμηλά τη στάθμη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το νερο παραμενει λαδι. Για ροδακια μιλαμε σε εντελως επιπεδο εδαφος |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ δεν είπα ότι το πας βόλτα στα χωράφια
![]() Θέλει πολύ απαλά Σάκη, δεν είναι το θέμα η μετακίνηση σε ανώμαλο έδαφος, η αδράνεια του νερού είναι το πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εννοείται πως το μετακινείς αργα, χωρίς απότομες κινήσεις |
|
||||
|
||||
![]()
παντως κιεγω δε νομιζω πως θαναι προβλημα αν η μετακινηση γινεται προσεκτικα και αργα.αρκει να ειναι σιγουρο πως τα ροδακια σηκωνουν το βαρος του ενυδρειου και παραπανω.(μην ειναι στα ορια τους δηλαδη)
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον Τάκη. Απλά αν μπουν ρόδες, θα μπαίνει κανείς στον πειρασμό να το μετακινεί πιο συχνά και με καθε αφορμη με οτι κινδύνους αυτό συνεπάγεται. Μια να του αλλάξω θέση έτσι για αλλαγη, μια να καθαρίζει η γυναίκα από πίσω που και που, μια να αλλάξω χρώμα στην πλάτη.....κτλ.... Κάποια στιγμή οι μπορεί να χρειαστει να το μετακινήσουμε αλλά.αν έχει ρόδες, θα μας είναι πιο εύκολο να.παρουμς την απόφαση χωρίς μάλιστα να σκεφτούμε να λάβουμε μέτρα ασφαλείας (αρκετή μείωση της στάθμης του νερού ας πούμε). Όπως και να χει, το θεωρώ επίφοβο αν κι εγώ το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή.
- Γείτονα, όσο λείπω διακοπές μπορείς να μου ταΐζεις τα ψάρια; - Ναι βρε εννοείται, άφησέ μου τα κλειδιά - Δε χρειάζεται, περίμενε να σου φέρω το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
απαραιτητη προυποθεση να ειναι στιβαρο και το επιπλο.γιατι τα κλασικα ενυδρειακα επιπλα(νοβοπαν- μελαμινη) ειναι πολυ πιθανο να μην αντεξουν σε μετακινηση με τοσο βαρος,ακομα και με ροδακια.μη διαλυθει το επιπλο δηλαδη πανω στη μετακινηση...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα αντέξει το έπιπλο?? | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 24-06-11 14:21 |
Βάση με ροδάκια... | Esprit | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-04-11 15:15 |
Σας παρουσιάζω το έπιπλο μου! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 14-12-09 22:55 |
έπιπλο -κλίση | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 04-11-09 15:26 |