|
|
||||
|
||||
![]()
To εχεις τσεκαρει αυτο το νερο της βρυσης (με μετρησεις NH3 NO2 NO3, αν οχι σε χημειο που μπορει να βρισκει και βαρεα μεταλλα κλπ)?
Γιατι εχουν αναφερει αρκετοι απο Χαλκιδα προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά οι θάνατοι συνεχίζονται...αλλά δύο βρήκα σημερα
------------------------- όχι φίλε μου αλλά πάντα από αυτό το νερό έβαζα...και το πρόβλημα είναι τον τελευταίο μηνα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tetrakis : 10-05-16 στις 17:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας τελικά μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω γιατί συνεχίζω να χάνω ψάρια????
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μας μερικές φωτο από τα ψάρια μπας και μας έρθει επιφώτιση.
Απ' όσα λες δεν βγάζω άκρη......το μόνο που θα τολμούσα να προτείνω στα τυφλά είναι μια αγωγή με 0,3% αλάτι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221 |
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασία με τι μετράς?
Είναι σταθερή όλους αυτούς τους μήνες στους 27? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας..σήμερα παρατηρισα ότι ο ακροδέκτης από το controller για το θερμόμετρο έχει πάνω σκουριά...είναι δυνατόν να φταίει αυτό το μικρό κομματάκι περιπου 2 εκατοστών και να μολύνει 360 λίτρα νερό ώστε να χάνω ψάρια???
|
||||
|
||||
![]()
Όλα είναι πιθανά αλλά βάλε καμιά φώτο γιατί στα τυφλά όπως λέει και ο Κλεόβουλος δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας.
|
||||
|
||||
![]()
Και είναι ακόμα μέσα? Βγάλτον, την καλήμερα μου έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ή βάλε το μέσα στο θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι και στις άκρες βάλε ενυδρειακή σιλικόνη, άστο στον ήλιο καμιά μέρα να στεγνώσει και μετά βάλε τον στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν βοηθάνε οι παρακάτω φωτογραφίες
|
||||
|
||||
![]() ![]() Διαβαζε προσεκτικα τα λινκ 0,3% = 3 γραμμάρια αλάτι ανα 1 λίτρo νερό. 1080 γρ Και εχεις 360 λιτρα νερο? ή μηπως ειναι 360 λιτρα συνολικος ογκος ενυδρειου? (δλδ μαζι με το καπακι κλπ και τα πραγματικα λιτρα νερου ειναι λιγοτερα, οποτε αν βαλεις αλατι για 360 λιτρα κι εχεις λιγοτερο νερο, θα ειναι μεγαλυτερη η δοσολογια)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
360 λίτρα είναι όλο το ενυδρείο..χωρίς άμμο και υπόστρωμα.οπότε υπολογίζω 250 νερό για να είμαι σίγουρος???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | nos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-05-10 13:40 |
μια βοηθεια με το co2 | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 42 | 10-04-10 23:13 |
μια βοηθεια ....... | Κων/νος Μ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-06-07 16:16 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
μια βοηθεια...........!!!!! | Κων/νος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-06-07 00:04 |