|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Red cherry μπορεις να βαλεις σε νερο βρυσης. Αρκει να περασουν 1-2 μηνες να ωριμασει το ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο τρέχει 3 εβδομάδες σχεδόν και είχα σκοπό να ψάξω για γαρίδες αφού περάσουν 2-3 μήνες. Το θέμα είναι οτι μου προέκυψαν πολύ νωρίτερα αφού ένας φίλος μου στέλνει moss και από ότι μου είπε πιθανότατα θα έχει και γόνο από red cherry. |
|
|||
|
|||
![]()
Μία μικρή αλλαγή στο ενυδρείο όπου προστέθηκαν java moss και fontinalis antipyretica οι οποίες δέθηκαν στη ρίζα. Επίσης έγινε 50% αλλαγή νερού με εμφιαλωμένο ώστε να αρχίσει να πέφτει η σκληρότητα σιγά σιγά και να μπει κάποιο είδος γαρίδας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν επιλέξεις αμανο ή ρεντ τσερι, μια χαρά ειναι και το νερό βρύσης |
|
|||
|
|||
![]()
Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να μπλέξω με α/ο... το εμφιαλωμένο μου φαίνεται πιο εύκολο.
Δεν έχω κάποια προτίμηση για το είδος γαρίδας. θα ήθελα να είναι ανθεκτική σε νερό βρύσης όπως είπες και ίσως να μην υβριδίζει εύκολα με άλλο είδος ώστε να μπορώ να βάλω κάτι διαφορετικό αργότερα. Το ενυδρείο τρέχει λιγότερο από ένα μήνα και διαβάζω είναι νωρίς να μπουν γαρίδες, οπότε θα το αφήσω για λίγο. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να έχει έρθει και γόνος από red cherry μαζί με τις moss που έβαλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστό είναι? Για να σε διευκολύνω Δεν ξέρεις τις συνθήκες διατήρησης τους Δεν ξέρεις αν όσα γράφει το μπουκάλι ισχύουν Δες τα νιτρικά που αναγράφει... http://www.vita.gr/diatrofi/article/...ei-na-diabasw/ |
|
|||
|
|||
![]()
Λες; Με την αλλαγή 50% που έκανα πάντως έπεσε η σκληρότητα στη μέτρηση που έκανα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα απλό αντίο.... | LEON13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 05-05-12 00:45 |
απλό μεσογειακό | karxarini | Μεσογειακό | 12 | 01-09-10 12:49 |
Στρώσιμο απλά με νερό;;; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-10 00:55 |