|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο ,μιλησες με τον Σταυρο (αβυσσος);
Παλαιοτερα εφερνε πολλα ειδη hypancistrus.. Υπεροχα ψαρακια! Ο husky jim ,δεν εχει τπτ; ειχε γεννες απο διαφορα ειδη θυμαμαι.. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη δεν υπσρχει τίποτα ρε φιλε, εχω κάνει τρελή έρευνα αγοράς και όταν σου λένε ότι κάτι έχουν, πρόκειται για τον κλασικό sp. 3. Ο άλλος με ανάγκασε και πήγα στο μαγαζί του στη Θεσσαλονίκη, έκανα 1,5 ώρα διαδρομή για να μου πει "να, αυτούς έχω..." και μου έδειξε τους Ancistrus sp.3 ενώ στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι είχε τους Gold nugget pleco......καμία σχέση το ένα είδος με το άλλο. Μου ήρθε να σπάσω το μαγαζί. Τελθκα θα μου δώσει ένας φίλος δύο Sturisoma που πιθανόν να είναι και διαφορετικό φύλο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο είδος κιχλιδας είναι ? | rozela120 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 08-11-14 14:27 |
Ποιο είναι το ποιο ευαίσθητο υγρό τεστ για την αμμωνία; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-06-13 12:36 |
Guppy με ποιο άλλο είδος;; | TinTin | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 09-10-12 11:20 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |