|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορεί όμως βρε Γιάννη να υπάρχει αμμωνία, μη τσακίσω και τα άλλα ψάρια.
Ο Πάγκαλος τα ίδια, στάσιμη η κατάσταση, χθες τους έβαλα gdex & 2000, , σήμερα και αύριο πάλι δόση , και περιμένω
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, θελω να πω θα μηδενισει..δεν μπορει να καταστραφηκε ολη η βιολογια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα δεν καταστράφηκε όλη , αλλά έπαθε καλή ζημιά. Ευτυχώς που έχω τις αυτόματες αλλαγές και είμαι κάπως πιο σίγουρος, έχω χαλάσει το νερό της αρκούδας αλλά αυτό είναι το λιγότερο, 150αρια λίτρα κάθε μέρα
|
||||
|
||||
![]()
Συμβαινουν κι αυτα...περαστικα να ειναι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έκανα αλλαγή μετά τη θεραπεία με gdex.
Η κατάσταση ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο πάγκαλος ξάπλα στο πλάι στο βυθό και ο Κωλοτούμπας ανάποδα στην επιφάνεια. Τα ψάρια είναι νηστικά εδώ και 2 εβδομάδες, δεν τρώνε. Πριν 3 ημέρες είχα παρατηρήσει 2-3 μικρά κόκκινα εξογκώματα στη κοιλιά του Κωλοτούμπα, αυτό με φόβισε πως δεν είναι κάτι καλό, κατάλαβα πως είναι κάποιος ερεθισμός. Ευτυχώς σήμερα είχαν φύγει τελείως. Λέω να αρχίσω πάλι να βάζω Epsom salt & Flagyl
|
||||
|
||||
![]()
Τακη , πατησε τους ενα baytril λεω εγω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως βρε Γιάννη ;
Ενεση ; Και που τη κάνω ; Πόσα ml ; --------------------- Βρήκα αυτά https://www.google.gr/search?q=baytr...ction+for+fish θα το ψάξω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |