|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σίγουρα θέλω να γίνει καλά και δεν έχω καμία όρεξη για ευθανασίες νυστέρια κλπ. Αλλά όταν βλέπω αυτόν τον γίγαντα στο πλάι και να κάθεται ανήμπορος τρελαίνομαι, για αυτό σκέφτηκα και την ευθανασία.
Εντωμεταξύ , από την ακινησία έχει αρχίσει να εμφανίζεται μύκητας στις μασχάλες στα πτερύγια και μαζί με το gdex θα του ρίχνω και esha-2000, διάβασα πως μπορεί να μπει , καθώς και αρκετά φάρμακα της esha μπορούν να μπουν μαζί με το gdex
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , αυτα ειναι φυσικα..
Εγω ειχα και μονιμα αλατι γιατι κοκκινιζε η ουρα και εκανε σημαδια. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο. Ειδικά να το βλέπεις να ταλαιπωρείται ανάποδα τόσο καιρό, είναι πολύ ψυχοφθόρο. Και εγώ θα είχα φρικάρει τελείως. Όμως ευθανασία δεν θα μπορούσα να κάνω με τίποτε φίλε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους σήμερα το πρωί είδα ελάχιστη αμμωνία, είχα μία πολύ ελαφριά πρασινίλα, ακόμα η βιολογία δεν έχει συνέλθει και ας έβαλα 4 σακουλάκια ελαφρόπετρα από τα άλλα ενυδρεία
|
||||
|
||||
![]()
Θα στρωσει και η βιολογια..αστα και μην ταιζεις τπτ.
Πως παει ο παγκαλος; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορεί όμως βρε Γιάννη να υπάρχει αμμωνία, μη τσακίσω και τα άλλα ψάρια.
Ο Πάγκαλος τα ίδια, στάσιμη η κατάσταση, χθες τους έβαλα gdex & 2000, , σήμερα και αύριο πάλι δόση , και περιμένω
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, θελω να πω θα μηδενισει..δεν μπορει να καταστραφηκε ολη η βιολογια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα δεν καταστράφηκε όλη , αλλά έπαθε καλή ζημιά. Ευτυχώς που έχω τις αυτόματες αλλαγές και είμαι κάπως πιο σίγουρος, έχω χαλάσει το νερό της αρκούδας αλλά αυτό είναι το λιγότερο, 150αρια λίτρα κάθε μέρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |