|
|
||||
|
||||
![]()
1)τουλι εχω και ειναι το κλασικο της μπομπονιερας,διπα τυλιγμενο.οταν την βγαζω για να καθαρισω το τουλι και να την αλλαξω,ειναι σαν ζελε μεσα.γλιτσα.
2)οταν ειπα 3-4 ειχα στο μυαλο μου μονο αρσενικα για να αποφυγω τις γεννες.αλλα ισως δημιουργηθει προβλημα απο οσα μου λες.... Οποτε,τι να κανω(για την ψαροσυνθεση);60 λιτρα ειναι το ενυδρειο.καθαρα γυρω στα 45 εχει βγει.αρχικα να καθαρισω τον βυθο(αρα και αλλη αλλαγη νερου).θα πρεπει ομως να τον ανακατωσω για να φυγει η σαβουρα.θα δημιουργησει προβλημα αυτο;και αμεσως μετα να μειωσω την τροφη; Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια φωτο καθαρη απο το βυθο θα βοηθουσε. Μπορει να υπερβαλεις, χωρις να θελεις. Ψαρια εδω, διαβαζωντας προσεκτικα τις λεπτομερεις για καθε ειδος Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα και όχι μόνο ... Οχι ανακατεμα του βυθου. Επιφανειακα και μονο τρυπωντας σημεια σημεια (αναλογα και τη σκουπα βυθου που εχεις, αν μπορει να το κανει). .
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου ημερα 12η | XrhstosT | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 03-04-16 15:56 |
στρωσιμο με τροφη | karidas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-12-15 13:59 |
Στρωσιμο με τροφη | alex_s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-05-10 08:40 |
στρωσιμο με τροφη | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 10-06-09 12:00 |