|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αν και την ταΐστρα δεν μπορώ να μην τη βάλω, γιατί θα είναι δέσμευση και για τον άνθρωπο, (που εντάξει προσφέρθηκε να κάνει κάτι παραπάνω από μια αλλαγή νερού που αρχικά ζήτησα) και άγχος για μένα. Εξάλλου έχει χρησιμοποιηθεί 4-5 φορές χωρίς πρόβλημα.
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ελα να μεγαλώνει το betta club
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η δική μου εμπειρία λέει, πως μία φορά θα γίνει στραβή με μια ταιστρα και μετά δεν έχει επιστροφή
![]() Φυσικά η επιλογή είναι πάντα δική σου |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις απολυτο δικιο choco αλλα οταν λειπουμε μπορει να μας προδωσει η ταιστρα, το φιλτρο, το ιδιο το ενυδρειο (ειδικα οταν ειναι και ιδιοκατασκευη σαν το δικο μου) να χαθει τυχαια ενα ψαρακι και να γινει "εκρηξη" αμμωνιας κτλ...κτλ... Ο "αυτοματος πιλοτος" στα ενυδρεια εχει το ρισκο του αναγκαστηκα.
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτό μην βάζεις ακόμα έναν κύνδινο στο ενυδρείο.
αφού θα πηγαίνει ο άνθρωπος ετοίμασε του τις δόσεις για τις τροφές και θα είναι οκ. αλλά αφού δεν θα έχεις αλλά ψάρια βάλε και τις μονομαχίες αφού γυρίσεις.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
ΕΤΣΙ!!!! Μακαρι να τα παω καλα οπως και με τα γκαπυ.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AntoniosR : 20-04-16 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η μονομαχιέρα μου τρέχει εδώ και ένα μήνα περίπου και πάμε σχετικά καλά. Ο αρσενικός είναι πολύ ήρεμος και έχει κάνει ήδη τη φωλιά του. Το θέμα είναι ότι την έκανε πάνω ακριβώς από το διαχυτήρα Co2 και πολλές φυσαλίδες κολλάνε από κάτω. Λέτε να υπάρχει θέμα αν υπάρξουν αυγά και μικρά;;;
Από θηλυκά έχω 5 αυτή τη στιγμή. Το πρώτο που πήρα είναι ενήλικο, τα άλλα 4 είναι μικρά ακόμα. Φυσικά η μεγάλη έχει δείξει ποια είναι η αρχηγός με κάποια κυνηγητά, αλλά μέχρι εκεί.Οι μικρές από την άλλη έχουν μια συμπεριφορά που θα ήθελα να μου πείτε αν είναι φυσιολογική... Στέκονται κρυμμένες για ώρες στο ίδιο σημείο, εντελώς ακίνητες, ακουμπώντας στα φυτά, και πραγματικά δείχνουν σαν ψόφιες, γιατί μπορεί να κάθονται πλάγια ή ακόμα και κάθετα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το να καθονται πλαγια και καθετα για ωρες δεν ειναι φυσιολογικο.
τρωνε οταν ταιζεις? για αρχη κανε μετρησεις στο νερο και γραψε τι βρηκες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε 10 λίτρα φυτεμένο δοχειο | Νικολέτα | Bettas | 11 | 12-04-16 14:53 |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
νέο φυτεμένο με μονομάχο | skyros | Bettas | 2 | 23-01-07 21:13 |