|
|
||||
|
||||
![]()
2 βδομαδες ποιος θα τα ταιζει?
Ποιος θα κανει αλαγες?? Θα το εχεις στρωσει το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
Φαγητό θα έχω ταϊστρα. Νερο θα αλλάξει μια φορα ο γαμπρός μου (ο οποιος θα τσεκάρει ανα 2-3 μέρες) και τι εννοεις αν θα εχει στρωσει το ενυδρείο; Λειτουργει σερί 2 χρόνια, το φίλτρο δεν σταματησε λέπτο (πήγε με νερο απο το ενυδρείο, σε ένα 60 λιτρο, παρεα με τα ψάρια που έχω κρατησει) και επέστρεψαν μέτα τον καθαρισμό, όλα μαζι, μεχρι να ερθουν οι μονομαχοι για να εχουμε τη βιολογια ζωντανη. Μετα τα ψαρακια που έχω τωρα θα χαριστούν.
|
||||
|
||||
![]()
Ασε την αυτοματη ταιστρα, εφοσον υπαρχει ανθρωπος που θα τσεκαρει το νερο
Ετοιμασε του 5 μερίδες και πες του να τις ριχνει μία ανά 3 ημέρες |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζα οτι το σταματησες οποτε μια χαρα.
Αφου εχεις ατομο κανε αυτο που σου ειπε ο chocolatepuma
|
||||
|
||||
![]()
για το ταισμα συμφωνω με τον choco.
για τα ψαρια αν προκειται να λειψεις μην τα βαλεις τωρα. αστα οταν γυρισεις για να μπορεις να προλαβεις τα παρατραγουδα.αν υπαρξουνε. εκτος αν δωσεις τα υπολοιπα ψαρια πριν φυγεις και βαλεις τις μονομαχινες μονες τους. και παλι ειναι λιγο ρισκο,αλλα τουλαχιστον θαναι μονες τους και καποια στιγμη θα ηρεμησουν. παντως το καλυτερο ειναι να το αφησεις οπως ειναι και να κανεις τις αλλαγες στην ψαροσυνθεση αφου γυρισεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αν και την ταΐστρα δεν μπορώ να μην τη βάλω, γιατί θα είναι δέσμευση και για τον άνθρωπο, (που εντάξει προσφέρθηκε να κάνει κάτι παραπάνω από μια αλλαγή νερού που αρχικά ζήτησα) και άγχος για μένα. Εξάλλου έχει χρησιμοποιηθεί 4-5 φορές χωρίς πρόβλημα.
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ελα να μεγαλώνει το betta club
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η δική μου εμπειρία λέει, πως μία φορά θα γίνει στραβή με μια ταιστρα και μετά δεν έχει επιστροφή
![]() Φυσικά η επιλογή είναι πάντα δική σου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε 10 λίτρα φυτεμένο δοχειο | Νικολέτα | Bettas | 11 | 12-04-16 14:53 |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
νέο φυτεμένο με μονομάχο | skyros | Bettas | 2 | 23-01-07 21:13 |