|
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο περπατάμε σε δρόμους παράλληλους φίλε
![]() περίπου μαζί ξεκινήσαμε το στρώσιμο κ ελπίζω να σε ηρεμήσει το ότι έχω ακριβώς τα ίδια "συμπτώματα". τα ramshorn που ήρθαν με κλαδέματα πληθαίνουν κ σήμερα πρόσθεσα από μόνος μου κ μερικά melanoides tuberculata (προσφορά ενός φίλου) για να βοηθήσουν τον αμμώδη βυθό. επίσης ακόμη κ μετά από 99% αλλαγή τα σκουληκάκια (που επίσης πρέπει να ήρθαν μαζί με τα κλαδέματα) κολυμπάνε παντού στο νερό. αρχάριος είμαι οπότε ελπίζω ότι ο πιθανός υπερπληθυσμός σαλιγκαριών αντιμετωπίζεται με clea helena κ τα σκουληκάκια θα είναι εξαιρετική λιχουδιά για τα ψαράκια. σε κάθε περίπτωση σαλιγκάρια κ σκουληκάκια είναι μέρος του οικοσυστήματος που προσπαθούμε να αντιγράψουμε οπότε δεν θεωρώ ανησυχητική την εμφάνιση τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Γιωργο χαιρομαι (τι κακός) που περνάς τα ίδια!Έστρωσε το δικο σου;εγώ ακόμα παλευω να μηδενίσει η αμμωνία!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
παρακολουθώ τα θέματα σου κ νομίζω ότι σε μερικές μέρες θα είσαι κ εσύ έτοιμος. αύριο έρχονται τα endler μου ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απροοπτα λογω ζεστης! | Krisos | Σαλιγκάρια | 14 | 10-07-11 23:51 |
37 ΗΜΕΡΩΝ ΦΡΟΝΤΟΖΑΚΙΑ | panagiotis k | Tanganyika | 7 | 14-05-11 21:01 |
molly 8 ημερων | mitsos1969 | Ζωοτόκα | 9 | 22-03-09 19:33 |
σκουληκι στο πεντε ημερων αστροτο 80ρη | georgek | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-12-05 11:15 |