|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περισσοτερα θα ελεγα για το co2 . Στα δικα μου ενυδρεια , συνεχεια μηδενιζουν τα νιτρικα. |
|
||||
|
||||
![]()
ok θα βοηθουσε και ενα κρεμαστο φιλτρο το βραδυ να κανει αναταραξη η μια αεραντλια?να χαρισω τα ψαρακια αυτα και να βαλω πiο ανθεκτικα στο co2? υπαρχουν?ο drop checker ειναι πρασινος..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παλι θα μπορουσες και καλυτερο ειναι , να εχεις μια ηλεκτρομανγιτικη να ανοιγοκλεινεις το co2 και να εχεις και μια καλη αναταραξη ωστε να πετυχενεις σταθερο co2 την ωρα του φωτισμου , και καλο degass το βραδυ. Παραληλλα ετσι θα εχεις και περισσοτερο οξυγονο στο ενυδρειο. Πια ψαρια εχεις και τι παρατηρεις , για βαλε ενα βιντεακι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καποιες φορες το κανουν και τα δικα μου τα ροδοστομα... |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο πιστευεις οτι η λιπανση δεν εχει να κανει?ενδιαφερον αυτο με τον φωτισμο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω συννεφακια και cpd εδω και τρα χρονια σε ενυδρειο με πολυ co2 και λιπανση. Το co2 το εχω οπως εσυ Γιαννη και οχι ολο το 24ωρο (για μενα λαθος εχω επιχειρηματα περι αυτου).
Τα ψαρια ειναι κεφατα και δεν εχω παρατηρησει καμια σοβαρη διαφορα σε σχεση με το αλλο ενυδρειο μου που τρεχει low tech. Στο Νικου(nicpapa) εαν δε κανω λαθος γεννησαν και τα ancistrus που παει να πει οτι καλοπερναν και δεν εχουν θεμα με το High tech φυτεμενο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω συμφωνω με τον Σπυρο .
επισης το ενυδρειο το στηνω βαση ψαριων και θελω αυτα να ειναι καλα..ολα τα υπολλοιπα για μενα ειναι συνοδευτικα/διακοσμηση ,για να κανουν τα ψαρια μου πιο χαρουμενα (λιγοτερο στρες,πιο φυσικο το περιβαλλον κλπ). Ετσι το βλεπω εγω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Come back και δίλημμα | kalomoiris | Tanganyika | 20 | 11-10-14 06:49 |
ηθικά διλήματα για να βάλουμε άγρια ψάρια | karrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 61 | 19-02-11 18:30 |
Δίλημμα... | domianos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-11-10 01:31 |
Σε δίλημμα | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-01-09 13:43 |
Δίλημμα | binational | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 20-12-06 11:06 |