|
|
||||
|
||||
![]()
Το λαθος που εγινε η παρανοηση ηταν οταν με ρωτησε ο κ.Τακης αν εφταιγε ο αισθητηρας και ειπα ναι.ολη η προηγουμενη περιγραφη νομιζω οτι παραπεμπει σε προβληματικη συσκευη.σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν πόσο καιρό τον αγόρασες ;
Μπες στο Paypal και ζήτα refund τα λεφτά σου, μη κάνεις τέτοια χατίρια. Τον τελευταίο STC που αγόρασα για τον φίλο με το εντλεράδικο, ενώ πρόσεξα να έχει φωτογραφία με πλαστικό αισθητήρα και στη περιγραφή να λέει μήκος καλωδίου αισθητήρα 1,5 μέτρο (γιατί συνήθως οι μεταλλικοί έχουν 1 μέτρο) , μου έστειλε με μεταλλικό αισθητήρα και μήκος 1 μέτρο. Δεν το άφησα έτσι και του έστειλα μήνυμα πως το προϊόν είναι διαφορετικό από τις φωτογραφίες και τη περιγραφή και του ζητούσα 3 Ευρώ επιστροφή για να πάρω αισθητήρα από εδώ, με τα πολλά και αρκετή φασαρία , το αποτέλεσμα ήταν να μου στείλει άλλον STC αλλά και αυτός με μεταλλικό, δεν το συνέχισα γιατί αφού πήρα και 2ο STC δεν χρειαζότανε να κάνω κάτι άλλο , και θα πάω να πάρω 2 αισθητήρες και θα είναι όλα μια χαρά και τώρα έχω STC και για την καραντίνα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω παραγγείλει αυτό εδω http://m.ebay.com/itm/220V-Digital-S...=1616305499002 Είναι ο ίδιος seller με τον δικό σου? Μπορείς να τσεκάρεις? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με SCT-1000 | fotis80 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 23-06-15 04:51 |
stc-1000 | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-12-14 11:06 |