|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά - για να το κλεισω - όταν κάνεις ένα χόμπι, πρέπει να το χαιρεσαι Εννοείται παίρνοντας τις βασικές προφυλάξεις ------------------------- Παράθεση:
Κι εγω σου ξαναλεω εχω παιδια και μαλιστα το ενα αρκετα μικρό Περισσοτερους κινδύνους διατρέχουν στις παρατημένες παιδικές χαρές με τα σκουριασμένα σίδερα, τις γόπες και τις συριγγες στο εδαφος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 11-04-16 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Και πάλι ευχαριστώ, σας είμαι υπόχρεος
![]() Μόλις θυμήθηκα κάτι "τρομακτικό". Στην πρώτη αλλαγή νερού χρησιμοποίησα τεχνική αλφαδολάστιχου: μια ρουφηξιά και άδειασμα σε κουβά. Ακούμπησε νερό ενυδρείου στο στόμα... ![]() Θα ενημερώσω για την προσπάθεια επιστροφής του ψαριού στο pet shop. Υπάρχει τρόπος από έλεγχο του νερού με τεστ (ή αλλιώς) να διαπιστωθεί αν υπήρχε/υπάρχει βακτήριο ώστε πριν τον καινούριο ένοικο (πιθανώς θα είναι μονομάχος ή κάποια πολύ μικρούλια που μου γράψατε σε προηγούμενη απάντηση) να είμαι σίγουρος ότι δεν θα τον αρρωστήσει από το νερό ή από το ενυδρείο (έπιπλα, βυθός, κτλ); |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πρεπει να ειχα πεθανει εδω και χρονια.
Στη αρχη ειχα πιει κουβαδες νερο
|
|||
|
|||
![]() ![]() Καμία ιδέα/εμπειρία για το αν μπορεί να ελεγχθεί το ενυδρείο πριν φιλοξενήσει τον νέο του ένοικο/ους ; Κατ' αρχάς, είναι απαραίτητο; |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις απο αποψης ποιοτητας νερου ή απο παθογονα?
Απο νερο, διατηρεις ζωντανη ζωντανη τη βιολογια, και κανεις τεστ νερου για ελεγχο. Αν υπηρξαν ασθενειες, ή το αφηνεις καναδυο μηνες χωρις κατοικους διατηρωντας μονο τη βιολογια ή κανεις απολυμανη και επανεναρξη.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ετσι απλα η φυματιωση... Μην τρομαζεις.
Ολοι εχουμε ερθει σε επαφη με νερο και εχουμε πιει τα ml μας ![]() Το ψαρι , την βγαζει δεν τη βγαζει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από άποψη παθογόνων εννοούσα.
Υπάρχει τρόπος ελέγχου προκειμένου να προχωρήσουμε είτε σε 2μηνη αναμονή είτε σε απολύμανση; Με χαροποιεί που βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι απρόσεχτοι "πότες" ![]() Στο μεταξύ το ψάρι μια φαίνεται να λειτουργεί κανονικά με όλα τα πτερύγια ανασηκωμένα και καμαρωτά και πέντε κάθεται στο βυθό... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλεκο σε κίνδυνο | matthaios007 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 14-03-07 01:08 |
'Εχω 2 χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-03-05 13:56 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |