|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ηρθε η ωρα να κοιταξεις την κυκλοφορία σου Γιαννη , πόσο καιρό πας με τόσα νιτρικά? Όσο ειχες αραγωνιτη είχες τοσα ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα το ενυδρειο δεν ειχε ποτε αραγωνιτη.Ξεκινησε και συνεχίζει bare bottom.Τοσα bare bottom και δεν γνωριζω κανενα να εχει τετοιο πρόβλημα να ειμαι ο τυχερος;Παντως οσον αφορα την κυκλοφορία μου εχει περασει και εμενα απο το μυαλό,οχι τοσο να την αυξησω,αλλα στο οτι η υπερχειλιση μου η οποια ειναι μια σωληνα γωνία αναποδα και δεν εχει χτενακι,δεν τραβα πολλα αιωρουμενα σωματιδια που βρίσκονται στην στηλη νερου.....
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου γιαννη!τι λεει φιλε 'κανα νέο με τα νιτρικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο,εκανα αλλαγη εχθες και σήμερα,συνολο 75 λιτρα περίπου και νιτρικα συνεχιζω να εχω λιγο πιο κατω απο 50......Δεν μπορω να καταλαβω τι γίνεται....
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα τα νιτρικα πεσανε στο 25 και κάτι παραπανω,μετα τις 2 απανωτές αλλαγές νερου....Ετοιμάζω νερο για μια ακομη αλλαγη να δω τι θα γινει.......
|
||||
|
||||
![]()
ετσι μπραβο γιαννη!επιτελους..................παμε γερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()