|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη τι ακριβώς ρίχνεις χερατα κ σε τι αναλογίες;
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη τα ζουμιά δεν είναι καθαρά έχουν και άλλες ουσίες .
Βέβαια σε νομίζω ότι είναι από τα ζουμιά . Δεν θέλω να ακούω ξενερώνω ... Κατά ενυδρεία μας δεν γίνεται να γίνουν φύση αλλά και να γινόταν πάλι και στην φύση υπάρχουν ππροβλήματα . |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη ριχνω kh και ca.Ριχνω πολυ σπανια,γιατι φεν χρειάζεται,αλλα και οταν χρειάζεται διαλυω σε ενα λιτρο νερου οσμωσης μια κουταλια υλικο.Αυτο μου ανεβαζει περιπου μια μοναδα το kh ενω για το ca ακολουθω την ιδια διαδικασια αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποσο ανεβαζει.Παντως σιγουρα μεσα στα προβλεπομενα.Ολο αυτο πεφτει με σωληνακι αεραντλιας σταγονα σταγονα.Αυτος ο φιλος σου με το dinoflagellates,υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να δει τις φωτο μπας και το αναγνωρισει;;;
------------------------- Σιγουρα Σακη δεν ειναι απο τα ζουμια...Το θεμα ειναι να βρω απο τί ειναι.Αφαιρεσα τον αντιφωσφορο προκειμενου να κρατησω σε μια ισορροπία τα νιτρικα με τα φωσφορικα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 24-08-16 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έκανες τπτ απο αυτά που πρότεινε ο κωστας? |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα τον αντιφωσφορο....Τα διαλύματα δεν τα εφτιαξα μιας και το ενυδρειο ακομη δεν ζητησε προσθηκη.Απο σημερα δεν αναβω το φωτιστικο να δω πως θα παει.Αυριο λογικα θα παρω και αμπουλες βακτηρια συν τα βακτηρια που ριχνω τώρα...
------------------------- Δυστηχως καποιος φιλος,ως παθών,αναγνωρισε το dinoflagellates.Να δω πως θα ξεμπλεξω τωρα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 28-08-16 στις 18:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |