|
|
||||
|
||||
![]()
Εκ των πραγμάτων, φωτογράφιση ασθένειας σε Cardinal χωρίς άψογο εξοπλισμό και τύχη δεν παίζει. Ψάξε αυτά που σου είπα και έλεγξε τα συμπτώματα των δικών σου με βάση τις περιγραφές. Η φωτογράφιση και περιγραφή που χρειάζεται για να γίνει από εμάς, είναι περισσότερος κόπος και δύσκολο να επιτευχθεί. Live τα βλέπεις καλύτερα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο! παω να πάρω το flagyl να το χω έτοιμο.
Και να πάρω τροφή στον γάτο. Μετά θα παρατηρήσω αν όντως συμπίπτουν αυτα που μου πες. ------------------------- Σίγουρα ειναι flukes τελικά. Μπήκαν και καραντίνα μετα απο μάχη να τα πιάσω! Οσο για την πραζικουαντελ δεν υπάρχει τίποτα συμβατικό εκτος απο της sera το tremazol? 15 euro τα 25 ml.. Δεν πάνε καλά εκει στις εταιρίες! ![]()
Think,Draw and Print! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη more2 : 05-04-16 στις 01:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού τα είχες στο κύριο ενυδρείο, δεν έχει νόημα να τα βάλεις καραντίνα τώρα. Τα παράσιτα παραμένουν στο κύριο ενυδρείο και σίγουρα θα υπάρχουν και στα υπόλοιπα ψάρια.
Όπως σου είπα και από κοντά, τα (φθηνά) ψάρια τα πληρώνεις πολύ παραπάνω από την τιμή τους σε θεραπείες.... δεν το γλυτώνεις αυτό Από internet υπάρχουν φθηνότερα αλλά στις θεραπείες γενικά υπάρχει πίεση χρόνου, οπότε αν δεν έχεις ήδη σε stock, παίρνεις ότι μπορείς να βρείς εδώ. Το ανθρώπινο σκεύασμα λέγεται Biltricide και έχει 600mg ανα χάπι. Θέλεις 2 χάπια για το ενυδρείο σου
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα το σκευασμα απο γαληνος.gr αλλα δεν έδειχνε τιμή
και υπέθεσα οτι δεν το φέρνουνε. Θα κάνω μια προσπάθεια σε μερικά φαρμακεία.
|
||||
|
||||
![]()
Ενημέρωση προς τρίτους το biltricid έχει 50κάτι ευρώ.
Οπότε στραφείτε προς tremazol κατευθείαν.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ενημέρωση,
Έκανα θεραπεία με flagyl και sera mycopur σε θερμοκρασία 29 βαθμων και χωρις ταισμα. Το αποτέλεσμα οτι τα περισσότερα ψάρια είναι καλύτερα αλλα eye,gill flukes και body flukes επιμένουν αν και πλεον έχουν βγει προς τα έξω και φαίνονται πολυ καθαρά. Και ένα άλλο σαν να ξεθώριασε ελάχιστα σε κάποια σημεία σαν μύκητας υποθέτω (τελευταία φωτο, τερμα δεξιά ψάρι). Τα 3 ψάρια έχουν σε διαφορετικά σημεία σκουλίκια. 1) σωμα 2) μάτι 3) βραγχιο Έχω βάλει άνθρακα σήμερα της jbl το carbomec. -Κατέχω φάρμακα της esha (exit,2000) sera omnipur και πήρα και υπερμαγγανικό κάλλιο απο το φαρμακείο. -Να προχωρήσω σε θεραπεία με μπανια σε υπερμαγγανικο κάλλιο? -Να αγοράσω ενα απο τα 2 οικονομικά σκευάσματα seachem cupramine, waterlife sterazine (5-6euro) ή να μαζέψω χρήματα για το tremazol της sera (15euro)? Φωτογραφίες χθεσινές: ![]() photo hosting sites ![]() image upload no ads ![]() windows 7 screen shot
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι εχω διαβασει μονο με Panacur υπαρχει ελπιδα με αυτο το συγκεκριμενο ασπρο σκουληκι.
Κανε αναζητηση για Panacur και cardinal σε παλιοτερα θεματα αλλα και σε ξενα σαιτ
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα ψαράκια. | alex siak 1986 | Malawi | 30 | 30-03-12 13:03 |
Τα ψαράκια μου ! | GiWrGoS198 | Φωτογραφίες μελών | 3 | 08-03-12 23:22 |
SOS.Χάνω τα ψαράκια μου. | christos chr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-07 15:46 |