|
|
||||
|
||||
![]()
Σκουπα κανω παντου και μεσα στο σαμπ Κωστή.Κυκλοφορια εχω 6000 + την αντλια επιστροφής.Γενικα πιστευω πως αν βαλω και αλλο κυκλοφορητη(τον οποιο εχω για την προετοιμασια νερου) θα εχω μεγαλύτερο προβλημα απο την ροη μεσα στο ενυδρείο.Το θεμα ειναι με τα νιτρικα που οτι και να κανω δεν πεφτουν κατω απο 50.Η caulastrea παντως εχει καιρο να χασει κεφαλι....
Αβυσσος η ψυχη του reef......
|
||||
|
||||
![]()
50 ή 5?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
50 Κώστα...
|
||||
|
||||
![]()
Ε βρήκαμε σίγουρα ενα απο τα προβλήματα, ρουτίνες?
Βάλε μερικές φώτο απο το σαμπ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγη νερου 40 λιτρα καθε 7-10 μερες το μεγιστο.Στο σαμπ εχω αντιφωσφορο,ανθρακα,chaeto,και σκιμμερ deltec mce600.Απο σκονες δεν ριχνω τιποτα μιας και οι καταναλώσεις είναι μικρες και αναπληρώνονται απο τις αλλαγες νερου.Φωτο δεν με αφηνει να ανεβασω λόγω μεγεθους.
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτες ρε συ στο photobucket και αντεγραψε το image link for forums εδω, Το σκιμμερ δουλεύει καλά?
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δουλευει.Καθε 2-3 μερες αδειαζω το κύπελλο.Θα κοιταξω να ανεβασω φωτο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |