|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω..
Πολλοι δεν εχουν προβληματα... Αλλοι τοσοι ειχαν ![]() Δεν ξερω , δοκιμαζει ο καθενας και βλεπει.. |
|
|||
|
|||
![]()
στο 200 λιτρο που ειχα.ειχα ρεντ με αμανο και γκαπυ.ποτε δεν ειχα προβλημα.αλλα δεν με πειραζει να μην βαλω αμανο.απλα θελω να εχει λιγο ενδιαφερον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις τοτε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδες.
ερωτηση..πετρες βαζω οτι θελω η πρεπει να ειναι ασβεστολιθικες? θελω να βαλω μερικες μαζι με τις ριζες. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο θα ειναι αυτες που θα βαλεις να ειναι μη ασβεστολιθικες ,για να μην ανεβασουν τις σκληροτητες.
Αν ειναι μικρες , δεν νομιζω να δεις και διαφορα.. Αλλα οι μεγαλες ,πιθανοτατα να ανεβασουν τις τιμες. Αν ψαχνεις για αγορα , βρες πετρες λαβας η ξυλοπετρες.. Αν ψαξεις απο την φυση , κανε ενα τεστ με ακουαφορτε (αν και δεν ειναι στανταρακι) , αν αφρισουν , θα ειναι ασβεστολιθικες . Τις πλενεις και τις σκουπιζεις καλα πριν το τεστ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια το ενυδρειο λοιπον τρεχει απο το σαββατο.δεν εχω ξεκινησει στρωσιμο γιατι ειμαι σε διλημμα.η γυναικα μου θελει και ψαρια οπωσδηποτε.δεν ξερω αν το φιλτρο με καλυπτει.φλουβαλ σ4 κρεμαστο.εχω το 206 να το βαλω η θα γινει πλυντηριο?και αλλη μια απορια,που θα βρω καμια ριζα σαν δεντρο να μπει απο πανω μοσσ.?εχω μερικες απο το παλιο αλλα δεν μου ταιριαζουν.
------------------------- κανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 28-03-16 στις 17:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα... μικρο γαριδαδικο. | klipitiklopos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 217 | 09-06-16 14:09 |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |