|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαφορα ειδη απο γαριδες θελεις να βαλεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
2 me 3.να εχει λιγο ενδιαφερον.αν παιζει να μπουν.δεν ξερω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα , εγω προσωπικα δεν θα το εκανα..
Ειχα παλαιοτερα αμανο με cherry ,και τις "ετρωγαν" οι cherry οταν επεφτε τροφη.. Βεβαια ηταν μικροτερο το ενυδρειο απ το δικο σου.. Για ειδη που μπορουν να συνδιαστουν σε νερο βρυσης παντως και βρισκονται ευκολα ειναι Ενα ειδος neocaridina (πχ red cherry, snowball κλπ) ,αμανο και bamboo . Αυτα τα 3 ειδη μπορουν να συμβιωσουν χωρις υβριδισμους και τα βρισκεις ευκολα.. Επιφυλασσομαι μονο για συμβιωση αμανο-cherry. Αν επαιζες με Α/Ο και minerals , θα μπορουσες να βαλεις και καποιο αλλο ειδος caridina.. |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή τυχαίνει να έχω τις τελευταίες περίπου 10-15 μέρες στο 105λίτρο ένα συνδυασμό, amano, red fire shakura & bamboo shrimp & ottos να πω τα εξής:
Δεν έχω διαπιστώσει προς το παρόν κάποιο πρόβλημα, ούτε στην συμβίωση ούτε στο φαγητό. Στο ενυδρείο έχω μέσα τώρα 10 amano, 20 rer fire shakura, 4 bamboo & 6 ottocinclus. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη εγω έχω ΑΜΑΝΟ με Red Cherry και δεν έχω κανένα πρόβλημα, μια χαρα ζουν μαζί
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω..
Πολλοι δεν εχουν προβληματα... Αλλοι τοσοι ειχαν ![]() Δεν ξερω , δοκιμαζει ο καθενας και βλεπει.. |
|
|||
|
|||
![]()
στο 200 λιτρο που ειχα.ειχα ρεντ με αμανο και γκαπυ.ποτε δεν ειχα προβλημα.αλλα δεν με πειραζει να μην βαλω αμανο.απλα θελω να εχει λιγο ενδιαφερον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις τοτε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα... μικρο γαριδαδικο. | klipitiklopos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 217 | 09-06-16 14:09 |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |