|
|
|||
|
|||
![]()
Αν επιτρέπεται τι ψάρια έχεις;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Έχω 2 χρυσόψαρα common 5-8cm. |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι 5watt πρέπει να εισαι καλά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/171150955653...%3AMEBIDX%3AIT αν το ψάξεις στο ebay θα βρεις αρκετά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αυτή την στιγμή έχω μια αεραντλία mouse m-102 στα 2.3 watt και 2 απλές αεροπετρες στα 2.5cm μήκος ισα ισα που καταφέρνει να βγάζει ικανοποιητικές φυσαλίδες και στις 2. Οποτε αν πάω σε κάτι στα 4 watt για 100cm σύνολο ή 2X50cm μήπως θα είναι λίγο αδύναμη? http://www.kwzone.com/products/links/airpump1.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε μια πιο δυνατη , με ρυθμιση , ετσι ωστε να εισαι σιγουρα καλυμενος..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα watt υπολογίζεις, ή αλλιώς τι κυκλοφορία ανά ώρα πιστεύεις πως πρέπει να έχει? Στα Ελληνικά e-shop έχουν αεροκουρτινα με υποδοχή μονο από την 1 πλευρά, θα κοιτάξω κάτι με 2 υποδοχές, όπως και η αεραντλία για καλύτερο αποτέλεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω δοκιμαδει ,αρα οτι και να σου πω..
![]() Αλλα , και 5w ,πιστευω θα κανει δουλεια με πχ 200λ/ω.. Να κοιταξεις να παρεις με διπλες εξοδους ομως και με ρυθμιστη ροης... Μια επωνυμη ,θα σε γλυτωσει και απο εξτρα θορυβο. Αν δεν βρεις αεροκουρτινα με δυο υποδοχες , τις δυο εξοδους της αντλιας μπορεις να τις ενωσεις με εναν διακλαδωτη Η Sera Air 275 R plus, πιστευω θα κανει την δουλεια σου ανετα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aντλία για rio 125 | evina | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-13 05:18 |
Υπάρχει αθόρυβη αερόπετρα? | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 21-05-13 20:21 |
Διάχυση CO2 με αερόπετρα της Tetrα;;;;;;; | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 28-07-12 19:44 |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |