|
|
||||
|
||||
![]()
Για το τι αντλία θα χρειαστείς είναι λίγο δύσκολο να σου πει κάποιος , για αυτό βάζεις μια μεγαλούτσικη ρυθμιζόμενη και είσαι εντάξει.
Από την άλλη είναι θέμα γούστου αυτές οι κουρτίνες, προσωπικά δεν μου αρέσουν γιατί όλο το σκηνικό μου μοιάζει σαν μια κατσαρόλα που βράζει, περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα, γούστα είναι αυτά και είναι καθαρά υποκειμενικά
|
|||
|
|||
![]()
Αν επιτρέπεται τι ψάρια έχεις;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Έχω 2 χρυσόψαρα common 5-8cm. |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι 5watt πρέπει να εισαι καλά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/171150955653...%3AMEBIDX%3AIT αν το ψάξεις στο ebay θα βρεις αρκετά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αυτή την στιγμή έχω μια αεραντλία mouse m-102 στα 2.3 watt και 2 απλές αεροπετρες στα 2.5cm μήκος ισα ισα που καταφέρνει να βγάζει ικανοποιητικές φυσαλίδες και στις 2. Οποτε αν πάω σε κάτι στα 4 watt για 100cm σύνολο ή 2X50cm μήπως θα είναι λίγο αδύναμη? http://www.kwzone.com/products/links/airpump1.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε μια πιο δυνατη , με ρυθμιση , ετσι ωστε να εισαι σιγουρα καλυμενος..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα watt υπολογίζεις, ή αλλιώς τι κυκλοφορία ανά ώρα πιστεύεις πως πρέπει να έχει? Στα Ελληνικά e-shop έχουν αεροκουρτινα με υποδοχή μονο από την 1 πλευρά, θα κοιτάξω κάτι με 2 υποδοχές, όπως και η αεραντλία για καλύτερο αποτέλεσμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aντλία για rio 125 | evina | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-13 05:18 |
Υπάρχει αθόρυβη αερόπετρα? | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 21-05-13 20:21 |
Διάχυση CO2 με αερόπετρα της Tetrα;;;;;;; | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 28-07-12 19:44 |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |