|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα μιας και ο καιρος βοήθησε περασα και το τελευταιο χερι εποξικης.. Πιστευω το αποτελεσμα ειναι αρκετα ικανοποιητικό (για αρχάριο). Τοποθέτησα το "μπαλκονι" της υπερχείλισης. Και τωρα αναμονη καμια δεκαρια μερες για να σκληρύνει πληρως η εποξικη και να τοποθετηθεί το τζαμι.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε μπραβο!!!καλα γεμισματα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τη ρητίνη δεν έχω να πω κάτι, πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά, μια χαρά το βλέπω.
Για πες μας λίγο για την υπερχείλιση, είναι εξαγωγή για το σαμπ η υπερχείλιση που φαίνεται στη φωτο ;
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω τυρινθε ευχομαι και σε σενα το ιδιο!!
Σωστα οπως το ειπες τακη η υπερχειλιση ειναι απλα δεν εχω κανει ακομα τρυπες για τις σωληνες. ------------------------- Οριστε και μια πιο κοντινή απο την υπερχείλιση. ![]() ------------------------- Ερωτηση η τρυπα της υπερχειλισης ειναι καπου στα 22 εκατοστα μηκος με 2 εκατοστα υψος αρκει λετε? Ή εκανα βλακεια και θελει μεγαλυτερη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 21-03-16 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε καλη πορεια να εχεις στο εργο σου και ολα να πανε δεξια!
αν και ειμαι αριστεροχειρας ![]() μήπως ειναι μικρο το άνοιγμα της ΥΠΕΡ/ΣΗΣ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο σκεφτομουν σημερα για την υπερχειλιση για αυτο ρωτησα.. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 21-03-16 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα, σωστά, ναι έχεις σαμπ,
λάθος, α καλά, αλλού έχω το μυαλό μου. Χτενάκι βάλε τότε
|
||||
|
||||
![]()
Σαν μέγεθος καλή είναι, αλλού είναι το πρόβλημα, είναι πολύ ψηλά, θα πρέπει πάντα το νερό να είναι μέχρι τη κόντρα, και αν η στάθμη πέσει 1 πόντο δεν θα κατεβαίνει νερό στο σαμπ, αυτό φοβάμαι, από την άλλη αν την μεγαλώσεις προς τα κάτω , θα πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος ελεύθερος χώρος στο σαμπ για να μην έχεις πλημμύρα σε περίπτωση διακοπής.
Επίσης θα πρέπει να βάλεις και χτένια μπροστά για να μη σου ρουφήξει κανα ψάρι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |