|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα, σωστά, ναι έχεις σαμπ,
λάθος, α καλά, αλλού έχω το μυαλό μου. Χτενάκι βάλε τότε
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την στάθμη του σαμπ σε περίπτωση διακοπης μπορείς να την ρυθμίσεις και απο την αντλια επ. βαζοντας μια γωνια στην είσοδο εσωτερικά του ενυδρειου!ετσι ώστε οσο πιο ψιλα την εχεις απο την υπερ/ση τοσο πιο λιγο νερο θα κατεβάσει σε διακοπή ρεύματος η σταθμη του νερου του ενυδρειου θα ειναι 1 με 1,5 ποντο πανω απο την σχισμή της υπερ/σης με αποτέλεσμα να βρησκει στις πανω κοντρες.... εγω θα πρότεινα να μεγαλώσει προς τα κατω το ανοιγμα της τρυπας και μετα ανάλογα θα πράξεις με βαση και την δύναμη της αντλ. επιστροφής...... φοβερη δουλεια φιλε καλη συνέχεια το αποτελεσμα θα ειναι τελειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες μας τις διαστάσεις της τρύπας της υπερχείλισης
|
||||
|
||||
![]()
τακη ειδα μια εικόνα τωρα και η τρυπα εφάπτεται με την πάνω κοντρα!
εαν η τρυπα ειναι μικρη και η αντιλα στελνει πανω νερο τοτε αναγκαστηκα θα ανεβαινει 1-2 ποντους η σταθμη μεχρι να τραβηξει το νερο κατω στο σαμπ!οσο μικροτερη ειναι η τρυπα τοσο θα ανεβαινει η σταθμη του νερου. για δες το λιγο................ ------------------------- Παράθεση:
και καθαρισες............... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-03-16 στις 18:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |