|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα περιπου Γκαπυ και apple snail εχεις; Το ενυδρειο ειναι φυτεμένο; Γενικα μια παρουσίαση παντα βοηθάει να βρεθεί η λύση. Οπως είπες κ μονος σου εχεις πολλα ψαρια αυτο ειναι το προβλημα, η αλλαγές σου ειναι παραπανω απο καλά αλλα δεν φτάνουν ,το ενυδρειο πρεπει να φτάνει μεχρι 20-25 νιτρικα την τελευταια μερα τις αλλαγής,πολλοί το κρατάνε και 5-10 η και λιγότερο
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω ακουσει οτι με τα γκαπακια ταιζουν μεγαλυτερα ψαρια και γιαυτο τον λογο δεν βαζω αγγελια για να δωσω, με τα σαλιγγαρια αντιθετα εχω δωσει πανω απο 150. Ελπιζω να δουλεψει ο coil denitrator και να διορθωθει λιγο η κατασταση. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει λίγο χρόνο ο coil denitrator για να πάρει μπρος , αλλά οι αλλαγές σου θα είναι πάλι καλές, όχι για τα νιτρικά αλλά για φρεσκάρισμα του νερού, δεν είναι μόνο τα νιτρικά το πρόβλημα, είναι και η οξειδοαναγωγή που δεν την μετράμε γιατί δεν έχουμε τα κατάλληλα όργανα αλλά και κοστίζουν
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν και επιτηδειοι , λιγοι ομως..
Μπορεις να βγαλεις αγγελια τα ψαρια και να το σημειωσεις.. Πρεπει να εισαι πολυ ατυχος για να πετυχεις τετοιους εδω μεσα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test | Giwrgaras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-05-15 22:49 |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |