|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά νιτρικά ! η εχεις πολλα Γκαπυ κ Apple snail η εχει η βρύση νιτρικά η και τα δυο.
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαλος πληθυσμος!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μειωνεις τον πληθυσμο και κανεις για 3 μερες , σωστες αλλαγες 50% (καθημερινα).
Μετρα τα νιτρικα μετα απο καθε αλλαγη να δεις τι γινεται. Φροντισε τα νιτρικα να φτασουν 5-10.. Πρεπει να μηδενισεις καπως ,ωστε να αρχισεις και να βλεπεις τι αλλαγες και τι ποσοτητα θελει το ενυδρειο σου |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν βλέπω πάνω από 20 μου ανάβουν τα λαμπάκια, για αυτό αλλαγές, και αφού κοκκινίζει πολλές μέτριες αλλαγές
|
||||
|
||||
![]()
Τι φίλτρο έχεις ? και τα τεστ πόσο καιρό τα έχεις ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- fluval 305, εχω μηδενικα NH3, NO2. Το φιλτρο κανει την δουλεια του. Τα τεστ ειναι ενος ετους περιπου, το τεσταρω με το νερο της βρυσης και εχει 0. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη δημητρης114 : 20-03-16 στις 19:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test | Giwrgaras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-05-15 22:49 |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |