|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ημουνα λίγο τυχερός βέβαια, με τη 1η μου βγήκε ΚΗ=8, έβαλα άλλο τόσο νερό και με τη 2η είχα ΚΗ=4 , το ξέρω, κρίμα που δεν έπαιξα Joker ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() εγω απο τα νευρα μου πηγα να πεταξω και τα κανατια και τις ζυγαριες keep it simple |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μπορουμε να το τσεκαρουμε κι αλλιως αν μας μπερδευει ο drop checker..Μια επαληθευση
![]() Τακη τα λεω καλα; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Θέμη και αυτό έχει μια λογική εξήγηση, αλλά αν το ΚΗ είναι ψηλό η διαφορά θα είναι μικρή και δεν θα μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς πόσο CO2 έχεις. Γιατι γνωρίζουμε πως όσο πιο μεγάλο ειναι το ΚΗ τόσο μπορεί να αυξηθεί η περιεκτικότητα σε CO2 χωρίς να μειωθεί αισθητά το PH
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα το kh ειναι ενας παραγοντας που δεν πρεπει να ξεχναμε!Ψαχνοντας το ειχα διαβασει καπου σε παλιο ποστ για αυτη την επαληθευση κι επειδη δεν εβγαζα ακρη με τις αποχρωσεις στον drop checker
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πώς γινεται να ανέβηκε μετά το KH μέσα στο μπετονι? μήπως είχε και σόδα μέσα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
drop checker? | kosmas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-02-16 22:57 |
DIY Drop checker | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 11-01-16 23:37 |
Drop Checker! | xNOVx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 26-05-15 16:27 |
Drop Checker. | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-03-13 15:56 |