|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως αναφέρει και ο τίτλος το θέμα αφορά το drop checker! Εφτιαξα ενα DIY Drop Checker και στη συνεχεια διάλυμα 4dKh (Μετρημένο μου δίνει όντως ΚΗ 4). Η απορία μου είναι η εξής, όταν έριξα μέσα σταγόνες PH test, αντί να πάρει μπλε χρώμα που δίαβαζα πως πρέπει να πάρει, πήρε ένα κίτρινο ανοιχτό!
O drop checker μολις μπηκε στο ενυδρειο και περιμένω να δω τι θα βγαλει, σύμφωνα με τον πινακα ΡΗ-ΚΗ-CO2 είμαι καλα (PH 7 - Kh 11) Tο αρχικό χρώμα παίζει κάποιο ρόλο?? Εχω κάνει καποιο λάθος και αν ναι τί μπορει να είναι αυτό? |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό που έβαλες πρέπει να είναι απιονισμενο και πρέπει να ρίξεις από τρεις σταγόνες και πάνω τέσσερις δηλαδή.μετά κοίτα κ ημερομηνία λήξης.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα, απιονισμένο και να το κάνεις ΚΗ4, πως το έφτιαξες το νερό ΚΗ4 ;
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα 5λιτρα απιονισμενο νερο και διελυσα 6gr σοδα. Απο το διάλυμα αυτο πηρα 50ml και τα διέλυσα σε 450ml απιονισμενου νερου. Ετσι μου προέκυψαν 500ml διαλυματος 4KH.
To Ph test ειναι της Sera με ημερομηνια ληξης 2018... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι χρωματισμούς έχει το τεστ της SERA ;
|
|||
|
|||
![]()
Αρχιζει απο τα οξινα με κιτρινες αποχρωσεις, στα ουδετερα πρασινες αποχρωσεις και στα αλκαλικα μπλε αποχρωσεις. Παιζει να φταιει το τεστ?? Η' μηπως το απιονισμενο ήταν μαπα??
https://www.google.gr/search?q=sera+...ml%3B686%3B337 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Drop checker | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 11-01-16 23:37 |
Drop Checker. | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-03-13 15:56 |
drop checker | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 01-06-11 23:14 |
Drop Checker | tsilojohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-10 17:29 |