|
|
||||
|
||||
![]()
απ' οτι εχω διαβασει η πεταλουδα απλα τρωει οτι φτανει πραγμα που σιμενει οτι αν αυτη για καποιο λογο εκλιψει η απτεσια θα ξαναεμφανιστει! αν υποθεσουμε οτι τα berghia ειναι η μονη αποτελεσματικη λυση (σε ζωντανο οργανισμο) τοτε μηπος πρεπει να σκεφτεις να κανεις το περιβαλλον ασφαλες για αυτα ετσι ωστε να σε καθαρισουν απο την απτεσια και μετα ξαναβαζεις οτι ψαρι θες? (δεν ξερω μια ιδεα λεω, κατι δηλ που θα εκανα εγω αν ειχα καποιο τετοιο προβλημα)
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τις πεπερμιντ δεν μπορω να της βγαλω, οσο μαι να προσπαθησα, ειναι εποσης πιθανο να μην φαγανε τα μπεργκια, απλα τα τελευταια να ψοφησανε , ετσι απλα.... Αν ξαναδοκιμαζα μπεργκια, οπως συνιστουν οι εκτροφεις, τα πολλαπλασιαζεις σε χωριστο ενυδρειο πρωτα και εισαγεις μετα ικανοποιητικο αριθμο. Ακομξ και να ξαναεβρεισκα η διαδικασια ειναι πολυ χρονοβορα, και τετοιο περιθωρι χρονου πλεον δεν εxω. Οποτε η πεταλουδα, ειναι πλεον η μονη λυση.....αν μου κατσει....αλλιως..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψιλομουφα ειναι η φαση με τα bergia κατά την γνωμη μου ρε παιδιά , Συμφωνώ με τον Γρηγόρη οταν σταματήσει να υπαρχει θηρευτής θα εμφανιστουν ξανά , η αποψή μου ειναι να μην τρελαινόμαστε και να μαθουμε να ζουμε με τα παράσιτα γιατι ειναι μεσα στη φύση .
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κωστα τα λεει πολυ καλα!!! Δυστυχος καποιες φορες πρεπει να συμβιβαζομαστε και να μαθουμε να ζουμε με τα παρασιτα και οσο μπορουμε να τα περιοριζουμε...!!!!
Αν καποιος παντος θελει κατι αποτελεσματικο... εγω βρηκα τυχαια αυτο το βιντεακι.... https://www.youtube.com/watch?v=WvkEbx1P85U
|
||||
|
||||
![]()
Πως παει ο μικρουλης;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|