|
|
|||
|
|||
![]()
Φουλ και από τα 2. Ειδικά με τις απταισιες, αν δεν κάνει κάτι ή πεταλούδα που πήρα απόφαση να βάλω, το χάνω το παιχνίδι. Ήδη κάνουν ζημιά σε αρκετά κοράλια και όσο τις χτυπάω μεε καλκ, είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Κοβεις ένα βγαίνουν 10 στην θέση του! Ελπιζω να βρω γρήγορα πεταλούδα , να μην την ενοχλήσει το κτενοχαετους που έχω, και να είναι ορεξατη! Αλλιώς......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- και αθηνα αμα βρεις πες μου να παω και στην στειλω με κτελ! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-03-16 στις 19:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παραγγελια μπηκε ηδη. Να δω αν θα ερθει ομως..... Το 99% των ζωντανων απο Αθηνα εχει ερθει! Την πολυτελεια , βλεπω και αγοραζω δυστυχως δεν την εχω, ουτε προκειται.....αλλα το γνωριζα και το εχω αποδεχθει.
|
|
||||
|
||||
![]()
γρηγορη τα berghia τα σκεφτηκες η δεν βρισκονται ευκολα?
|
|
|||
|
|||
![]()
η bergia δεν ειναι λυση αμα εχει wrasse ψαρια μεσα Λεο!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εβαλα αν δεις σε προηγουμενα ποστ, μαλλον τα εφαγαν οι πεπερμιντ, αλλους θξφευτες τιυς δεν εχω! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ που είδα σε 3 άτομα που είχαν wrasakia χάθηκαν τα bergia από όταν τα έβαλαν!
Δεν ξέρω άμα είναι τυχαίο αλλά πιστεύω οτι ευθήνονται τα wrasakia.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|