|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τις 1 πήγα εγώ.
Ακου τώρα και το άλλο. Κοίταξα τιμες στα πλεξιγκλας. Το κομμάτι 1,5 Χ 1 έχει 33 Ευρώ. Αν το ενυδρείο σου έχει διαστάσεις 300 Χ 50 Χ 50 θες χοντρικά 3 φύλλα, με τα 2 φύλλο κάνεις πάτο και πλάτη, και με το άλλο φύλλο κάνεις τα πλαϊνά και σου περισσεύει και 1 κομμάτι 1 Χ 1, και έστω να χρειαστείς και ακόμα ένα φύλλο για το μπροστινό , τα πηχάκια , κοντρες κλπ, που θα περισσέψει και για το 1 φίλτρο , 4 φύλλα συνολικά 4 Χ 33 = 132 Ευρω +12 χλωροφόρμιο + 4 το κοφτάκι. Χοντρικά 150 Ευρώ. Τελικά μήπως είναι πιο οικονομική λύση από την εποξική ρητίνη ; Μήπως , όταν αποφασίσεις τις οριστικές διαστάσεις ρωτήσεις στον Σπακουρη τα κομμάτια που ακριβώς θες , να σου τα κόψει , να τα πάρεις και σε μαύρο χρώμα, που θα είναι πολύ πιο όμορφο, δεις τελικά τι συμφέρει ; Για το κόλλημα τα έχουμε πει, αν είναι έτοιμα κομμένα σε 1 ώρα το πολύ τα έχουμε κολλήσει. Για σκέψου και αυτή τη λύση
|
||||
|
||||
![]()
εμ εγω στα ειπα..δεν το εχω ακυρωσει το πλεξι.και 200 ευρω να παει με συμφερει.ασε που δεν χαλαει ουτε απο νερο ουτε απο χτυπηματα.
απλα την εποξικη θα την περνουσα μονος μου ενω το πλεξι θα ερθεις να κανεις τα μαγικα σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμ θα σε μάθω και μετά θα φτιάχνεις ότι φανταστείς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μη με απειλεις γιατι θα σε κανω αφρικανο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι, έτσι, παιδιά. Μπράβο σας. και στους 2.
Όταν θα φτιάξουμε το δικό μου θα έχετε αποκτήσει τρελή πείρα και οι 2 σας και δεν φοβάμαι τίποτε. ![]() ![]() ![]() ![]() ¶ντε πειραματιστείτε τώρα να αποκτήσετε την ανάλογη εμπειρία !!! χαχαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ----------------------------------- Λάμπρο εγω το έχω δηλώσει, πως και το επόμενο θα είναι ΜΟΝΟ ξυλινο
|
||||
|
||||
![]()
αστον να το κανει πετρινο!!τοσες πετρες εχει
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα λες να περιμένω, δεν έχω χώρο αλλά και λεφτά τώρα, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |