|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σημειωνω ολα τα εξοδα μεχρι το τελος και θα ανεβασω αναλυτικα το κοστος της κατασκευης με τα υλικα που χρειαστηκαν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο το τερας!!!
![]() Αναμενουμε φωτορεπορταζ!! Και στα δικα μας! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αντε βαλτε μπροστα μην ειμαι μονος μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μιας και είδα το θέμα να πω και την γνώμη μου.
Όσο έχει να κάνει με τα πλακέ φίλος ξυλουργός μου έχει πει... Όσο πιο πολλα φύλλα ξύλου είναι πιο κακής ποιότητας. Ο λόγος είναι ότι αντί να έχει πολύ ξύλο σαν υλικό εχει παραπάνω κόλλα. Οπότε όπως είδα τις φωτο ή αριστερή είναι πιο καλό το πλακέ.... Αν και ακόμη νωρίς.... Πως έχεις σκεφτεί την μόνωση...;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αυτο που λες για τα κοντρα πλακε δεν το εχω ακουσει.θα το ψαξω ομως. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεις ένα κινεζικό πλακέ είναι φουλ στις στρώσεις ξύλου και γι αυτό φουσκώνουν... Επιδη έχω φτιάξει 2 ξύλινα στο λέω γιατί το είχα ψάξει... Όσο τον την μονωση θα εβαζα εποξικη ρητίνη ή, θα το περναγα όλο μέσα με πολυεστέρα, που είναι αθάνατος.... ------------------------- Δες εδώ ένα κακό πλακέ θαλάσσης... https://www.google.gr/search?q=καλο+...zuT4sQybniM%3A Αν δεις έχει χαλάσει στις κολλήσεις... Όσο πιο πολλές κολλήσεις τόσο πιο καλό πλακέ... Κοιτά πόσες φλούδας ξύλο έχει...;; Πάνω από 10....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 14-03-16 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |