|
|
||||
|
||||
![]()
φοτο
|
||||
|
||||
![]()
το βρηκαμε το προβλημα!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κατι με χαλαει στο νταμαρι το αριστερο... μου φαινεται πολυ μεγαλος ογκος και μου τρωει και πολυ χωρο.. αλλα το εκανα για να βαλω και κανα leleupi και κανα calvus αργοτερα να εχουν καμια τρυπα να μπαινουν...
|
||||
|
||||
![]()
Παντέλο! Πολύ ωραία η πέτρα πραγματικά. ¶φησες καμία;
![]() Στο Λαγονήσι που ακριβώς; Έχει πολλές παραλίες.. ! Για το Aquascape θα το ήθελα λίγο πιο φυσικό... Τι εννοώ... Χαμήλωσε λίγο την αριστερή στοίβα και κάντην να πέφτει πιο γλυκά... Με ένα σφυρί σπάσε καμιά μεγάλη πέτρα, φτιάξε μικρούλες και ρίξτες μπροστά από τη στοίβα. 'Η αμα είσαι κοντά πήγαινε μάζεψε και μικρότερες πέτρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν της μάζεψα από Λαγονήσι τελικά φίλε μου... Δεν μπορούσα να βρω τόσες πολλές πέτρες ίδιες.. πέτρα Κοζάνης είναι και την αγόρασα από μαγαζί με φυσικά πετρώματα..Όσο για την στοίβα και εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω.. Και για να φαίνεται πιο φυσικό και για να ανοίξει ο χώρος και για να μου φαίνεται πιο ωραίο στο μάτι.. Γιατί τώρα με χαλάει λίγο το ότι έχω δεσμεύσει σχεδόν μισό μέτρο από το μήκος του ενυδρειου και κάμποσα λίτρα τσάμπα..
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα,τι κανεις βρε αρρωστε
![]() ![]() ![]() ![]() Πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησα να κάνω μικρές φωλιές για τα μικροψαρα που θα μπούνε αργότερα.. Για τα zair δεν θέλω να κάνω φωλιές για να μην έχουμε τσακωμούς για την διεκδίκηση τους.. τσαντο σου εξήγησα τι εννοώ.. Όσο για το νταμάρι το αριστερό θα κάτσω κάποια στιγμή σήμερα νά το φτιάξω πάλι..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροποι στησιματος ενυδρειων με φυτα | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 03-04-18 16:17 |
Η Αρχη του στησιματος | giorman56 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 23-09-14 18:31 |
Τελικες αποφασεις στησιματος ενυδρειου αμαζονιου | Κουραμπιές | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 159 | 31-10-12 10:53 |
260λ ενυδρειο-βοηθεια στησιματος | nickst | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 03-07-11 17:03 |
τροποι στησιματος | olga | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 18-09-10 23:32 |