|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Valisneria βαλε μου ενα κιλο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() πες το ψέμματα, ούτε που το φανταζόμουνα πως είχε τόση πολύ μέσα
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα 3 κιλα του βουνου (πικρα).
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λες τη Δευτέρα να στήσω πάγκο στη Λαϊκή;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, δεν κάνει, είναι μικρή
τέτοια χρειάζεται ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να ηξερα δεν βαριεσαι να κανεις τον κηπουρο?πετρες και παλι πετρες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Τάκη, ρώτα αν έχουν βγάλει "κόσα" για ενυδρεία χαχαχαχαχαχα.
Έλα τώρα, μεταξύ μας. Πόσα μπουκάλια λίπασμα, σίδηρο, χαλκό, και γενικό ρίχνεις κάθε ημέρα????? Για CO2 και φωτισμό δεν ρωτάω. Πρέπει να έχεις δώσει μια περιουσία. Σωστά??????? ![]() ![]() ![]() Εσύ χαλάς την πιάτσα. θα σε κάνουν "μπάν" οι εταιρείες. χαχαχαχαχα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολλά φυτα Τακη μπράβο , και τα ramshorn σου ειναι τελειοι καθαριστες μου αδεισαν και εμενα ολη την αλγη απο τις 200λιτρες δεξαμενες που ειχα προβλημα !!! Το μονο θεμα ειναι οτι εχω γεμισει σαλιγκαρια και αναγκαζομαι να τα ταιζω φρεσκο μαρουλι , λαχανο και σπανακι για να μην μου φανε και τα φυτα :mad χαχα !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |