|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τακη καλημερα, να σε ρωτησω και κατι αλλο για τον κυβο σου? Απο μηχανικη φιλτρανση τι εχεις αγορασει και απο που?? Κοιταω σε ενυδρειομαγαζα αλλα και το βαμβακι και το σφουγγαρι ειναι πολυ ακριβα - τουλαχιστον τα βρισκω εγω ακριβα για εμηνιαια αντικατασταση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σφουγγάρια έχω αυτά http://www.petcumulus.gr/50x50x3cm-30ppi-blue-f http://www.petcumulus.gr/50x50x3cm-10ppi-blue-c Αλλαγή τα σφουγγάρια ποτέ ![]() Ενυδρειακό βαμβάκι αλλαγή όποτε το θυμηθώ , κάθε 2-3-4 μήνες, καθάρισμα τα υλικά μηχανικής φίλτρανσης (και το βαμβακι) όποτε το θυμηθω, κάθε 1-2 μήνες. Σε αυτο το ενυδρείο τα υλικά λερώνονται πολύ αργά, είπαμε είνα τεμπέλικο ενυδρείο ![]() ------------------------- Κώστα επίσης μη ξεχνάμε πως το φίλτρο σε αυτό το ενυδρείο μπορεί να υποστηρίξει ενυδρείο ακόμα και 300 λίτρων, δηλαδή 5-6 ενυδρεία αυτού του μεγέθους, σημαντικός παράγοντας αυτός ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 02-12-15 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά αυτο το ενυδρείο έχει τον καλύτερο φωτισμό που μπορεί να υπάρξει,
ακόμα και η egeria densa κοκκίνησε απο το φως του Ήλιου, αυτο δεν το έχω ξαναδεί και ουτε ήξερα πως η egeria κοκκινήζει ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Το πιο οικονομικό φωτιστικό έχεις ![]() ![]() ![]() Μέχρι κίτρινη, ελάχιστα καφέ την έχω δει... κόκκινη ποτέ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι, ηλιος!!!!
Τι grolux και αηδιες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, πρέπει να μειώσω λίγο τα lumen και τα watt,
και μια μικρή αλλαγή στα Kelvin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |