|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε έναν μονομάχο crowntail, να χορτάσει το μάτι σου!!!!
![]() Το χρυσόψαρο, όπως ήδη σου είπαν, το ξεχνάς Τις γαρίδες - εφόσον θέλεις ψάρι - θα τις "βαρεθείς" και σύντομα θα ρωτας "τι συγκάτοικο μπορείς να βάλεις"? ![]() Εναλλακτική επιλογή, πηγαινε σε ενα πετ σοπ και ρωτα τι έχει από μικρόψαρα Μην αγοράσεις, απλά ρωτα να δεις τι επιλογές έχεις Και μην στεναχωριέσαι για την απώλεια - Συμφωνώ με τον Γιώργο πως καλό θα ήταν να ξέραμε τι έγινε με το ψάρι, στην περίπτωη που κάτι γίνεται στραβα, ώστε να μην επαναληφθεί |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. βασικα θα ξεκινησω με ενα καλο καθαρισμα του ενυδρειου, θα ηθελα να βγαλω και να πλυνω το χαλικι γιατι μου φαινεται πολυ βρωμικο. ισως αλλαξω λιγο τη διακοσμηση και θα προσθεσω κανενα φυτο ακομα. προς αυτο που κλινω περισσοτερο ειναι ενα κοπαδακι με μικρα ψαρακια αλλα τρωω κολλημα με τις γεννες, αν και εφοσον συμβουν. τι επιλογες εχω αν γεννηθουν μικρα ψαρακια;
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογως τα ψαρια ..
αν βαλεις ζωοτοκα , σιγουρα θα εχεις γεννες.. μπορεις να βαλεις αλλα μικροψαρα , που αν δεις μικρο , θα χαρεις κι απο πανω ![]() οπως ενα κοπαδακι συννεφακια και δεν θελεις ουτε θερμαντηρα , θελεις ομως ανεμιστηρακια για το καλοκαιρι. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα ψαρακια tsala, μαλλον κατι τετοιο σκεφτομουν... θα ψαξω λεπτομερειες και θα ενημερωσω για τις επομενες κινησεις μου
------------------------- να κανω μια ερωτηση; μπορω να βαλω μονο αρσενικα γκαπυ; και αν ναι, σε τι αριθμο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriaki : 06-03-16 στις 11:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελεγα για τα γκαπυ γιατι ξεχωριζουν τα αρσενικα ευκολα και ετσι μπορω να αποφυγω γεννες. τα συννεφακια ειναι κουκλια, αλλα πες πως γεννανε, τι θα κανω με τα μικρα που εχω τοσο περιορισμενο χωρο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι παει με τα 3 τιγρακια μου? | andreas120 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 16-02-11 17:55 |
δεν παει καλα... | zapatas | Bettas | 15 | 28-09-10 01:42 |
τι παει στραβα? | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-09-09 09:42 |
παει.. | sotos+ramona | Bettas | 4 | 04-11-08 22:22 |
ΠΑΕΙ ΤΟ 120ΛΙΤΡΟ | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 08-03-08 23:26 |