|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα ψαρακια tsala, μαλλον κατι τετοιο σκεφτομουν... θα ψαξω λεπτομερειες και θα ενημερωσω για τις επομενες κινησεις μου
------------------------- να κανω μια ερωτηση; μπορω να βαλω μονο αρσενικα γκαπυ; και αν ναι, σε τι αριθμο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriaki : 06-03-16 στις 11:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελεγα για τα γκαπυ γιατι ξεχωριζουν τα αρσενικα ευκολα και ετσι μπορω να αποφυγω γεννες. τα συννεφακια ειναι κουκλια, αλλα πες πως γεννανε, τι θα κανω με τα μικρα που εχω τοσο περιορισμενο χωρο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ δυσκολα Κυριακη..μην αγχωνεσαι, δεν θα γεμισεις..
Μακαρι να γεμισεις , μας τα βαζεις στο καραβι και τα υπολλοιπα ειναι δικη μας δουλεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαιρομαι για τις απαντησεις, με βγαζετε απο το διλλημα. ξεκιναω με καθαρισμα, αλλαγες στη διακοσμηση και παω για συννεφακια (μα τι ωραιο ονομα!!!) καλημερα σε ολους
![]() ------------------------- νεα απορια: εχω ενα zebra και αρκετα ramshorn. τι θα γινει με αυτα; θα μπορεσουν να προσαρμοστουν στις νεες συνθηκες, ή θα τα χασω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriaki : 07-03-16 στις 16:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι παει με τα 3 τιγρακια μου? | andreas120 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 16-02-11 17:55 |
δεν παει καλα... | zapatas | Bettas | 15 | 28-09-10 01:42 |
τι παει στραβα? | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-09-09 09:42 |
παει.. | sotos+ramona | Bettas | 4 | 04-11-08 22:22 |
ΠΑΕΙ ΤΟ 120ΛΙΤΡΟ | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 08-03-08 23:26 |