|
|
||||
|
||||
![]()
η caulastrea είναι όντως εύκολο μήπως έχει πολύ ροή εκεί που την έχεις ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα εχω βάλει 4 φραγκ σε 4 διαφορετικά σημεία.Όταν τα κεφάλια μεγαλώνουν με αποχαιρετούν.Ειλικρινά δεν μπορεί να φταίει η ροή.Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει πέρα από τον φωτισμό.Προχθές που έκανα μετρήσεις,είχα αρκετά ανεβασμένα νιτρικά,50 αλλα δεν δούλευε σωστά το σκιμμερ...οπότε ούτε αυτό μπορεί να φταίει μιας και είναι κάτι που είχα τις τελευταίες 5 μέρες,αφού ποιο πριν ήμουν στο 5 αλλα με αρκετό τάισμα...
Για τον φωτισμό Νίκο σκέφτομαι μήπως κάποια λάμπα μου κάνει την ζημιά,την ακτινικη ας πούμε που δείχνει να μην έχει το φάσμα που είχε και να μην δουλεύει σωστά....
|
||||
|
||||
![]()
τα νιτρικά είναι πάρα πολλά , σε ενυδρείο φίλου έχω δει όμως εφύλιες να κάνουν πάρτι με 100+
![]() Φωσφορικά μετράς και λοιπές μετρήσεις ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα υπόλοιπα μετριούνται κανονικά και πέρα από τα νιτρικά,τα οποία οφείλονται σε τάισμα και σε μια δυσλειτουργια του σκιμμερ(είχε λύσει το καπάκι της φτερωτής και δεν γύρναγε σωστά),τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά χωρίς να χρειάζεται καν να συμπληρώσω κάτι.... ------------------------- Για ψάρι ειμαι σχεδον 100% σίγουρος ότι δεν ενοχλεί το κοραλι....Για πεστ δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά,αλλα και παλΙ αυτή την στιγμή δεν έχω υλικό να το ντιπαρω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 03-03-16 στις 05:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις εφύλιες είπα επειδή είναι και οι δυο στην ίδια οικογένεια, υπάρχει θέμα και με άλλα ζωντανά ;
|
||||
|
||||
![]()
Πρόβλημα έχω και με μια πράσινη μοντιπορα που έβαλα και έχει ξεκινήσει να ασπριζει Πάντως η caulastrea αναπτύσεται γρήγορα και μόλις μεγαλώσουν τα κεφάλια,απλά αρχίζουν και ξεκολλανε και σε 10 μέρες φεύγουν τελείως.....Οι εμφύλιες πάνε αρκετά καλα και βγάζουν νέα κεφαλια,όμως δεν ανοίγουν τα πλοκάμια τους πλήρως...μου την έχει δώσει απίστευτα.....
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου γιαννη!τι λεει ολα καλα φιλε?
την βρηκες την ακρη με τα κοραλια που ειχες θεμα? βαλε καμια φωτο να δουμε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |