|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αν εχει γινει σωστη δουλεια και δεν εχουν μεινει ποροι στο μπετο, τοτε δεν θα υπαρχει καποια διαρροη, αλλα κατα τη γνωμη μου καλυτερα να γινει καποια επικαλυψη με ενα υλικο. γιατι το μπετο οσο ναναι κατι θα απελευθερωσει στο νερο, ενα σωρο χημικες ουσιες του προσθετουν οταν το παρασκευαζουν.
ασε που θα σκληραινει και το νερο, γιατι ειναι φουλ ασβεστολιθικο. υ.γ. θαναση θελουμε φωτο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το μπετον ειναι πορωδες.....Ακομα και αν το ριξεις όλο μαζι σαν πισινα καποια στιγμή μπορει να παρουσιάσει διαρροή. Ετσι λοιπον το πιο "σοφο" ειναι να κανεις μια επικαλυψη με ενα τσιμεντοειδες......
Για το θεμα του οπλισμου αυτο υπολογιζεται. Γενικα μέχρι 80 εκατοστα με το πλεγματακι εισαι οκ. Αρκει βεβαια να ειναι σε σταθερο εδαφος κτλ Από εκει και πέρα υπαρχουν καποιες ωθησεις που πρεπει να υπολογιστουν. Μην φανταστεις τιποτα μεγαλες διατομες ομως.... |
|
|||
|
|||
![]()
οτι λεει ο απο πανω.
γιατι τα φοβασαι τα σιδερα του οπλισμου? αν ειναι λογω κοστους, δεν ειναι τοσο ακριβα οσο φανταζεσαι και σε μια τετοια κατασκευη ειναι ευκολο την τοποθετηση να την κανεις και μονος σου. υπαρχει και πλεγμα 8αρι (φτιαγμενο ετοιμο με μπετοβεργα φ8 ), το οποιο αντεχει πολλα περισσοτερα φορτια και μια κατασκευη σαν του θαναση δεν θα ειχε προβλημα αν ειχε σιδερωθει με αυτο το πλεγμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τα σιδερα που εβαλα... μην εχοντας τις γνωσεις της δουλεια και μιας και ηθελα να το φτιαξω μονος μου. ακολουθησα τον δρομο του.... καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |