|
|
||||
|
||||
![]()
αντε αντε παλιοπεριεργε!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όχι παλιοπεριεργος αλλα παλιοπεριεργοι καλυτερα λεων!
![]() μπραβο μπραβο φιλε όλα τακτοποιημένα και ομορφα! καλα ρε την αποχη βγατην από εκει για την φωτογραφιση ![]() το λαστιχο της αντλ. επιστροφης μηπως πρεπει να το κοντυνεις λιγο?? αντε να κουμπωσει και το φωτιστικο και θα δουμε παπαδες από τα χερακια σου λεων ![]() ευγε.................... |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφα και τακτοποιημένα , στην έξοδο του σκίμμερ τι είναι αυτό ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ουτε που το προσεξα ακομα πελευω να λυσω μικροπροβληματακια οποτε δεν βλεπω τπτ αλλο μπροστα μου εκτος απο αυτα ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αυτο ειναι μια καλτσα για να μην ακουγεται το νερο που βγενει απο την εξοδο και και πεφτοντας κανει θωριβο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι μπράβο!
Και τώρα παρατήρησης! 1 οι δυο σωλήνες που κατεβάζουν το νερό από το ενυδρείο πρέπει να μπουν στο ίδιο διαμέρισμα! 1ο διαμέρισμα! 2 Το λάστιχο που φεύγει από την αντλία επιστροφής καλό είναι όσο το δυνατών μικρότερο! 3 ανθρακα και αντιφως που θα το βαλεις????? θα το δουλευεις με τον diy reactor? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σακη ενας σωληνας κατευαζει νερο απο το ενυδρειο! ![]() Το λαστοιχο της επιστροφης δεν το εχω τελειωσει ακομα ![]() Ο ανθρακας ειναι σε καλτσα στην αποροη και ο αντιφωσφορος σε αυτοσχεδιο ριακτορακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελευτεες μετρισεις:
Po4 0 NH4 0 NH3 0 Kh 8.9 Ca 430 Mg 1380 |
|
||||
|
||||
![]()
καλές αγορίνα , βάλε και μέτρηση νιτρικών στο πρόγραμμα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα δεν εχεις αδικο!!! στην επομενη παραγκελεια θα ειναι μεσα και ενα τεστακι νιτρικων
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λεων πως παει φιλε?κανενα νεο κανενα update?τιποτα για εμενα τον βραχατο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |