|
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο, αρχισες να προτοτυπείς... πολλα fether duster εχει επάνω πάντως, ομορφο είναι, θα ερθω να το δω από κοντα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο αλλά καλό είναι ο Γιάννης να πάρει και την μηχανή μαζί του να μας βγάλει λίγο πιο καθαρές φωτογραφίες να δούμε λεπτομέρειες!
Αδέλφια από την Ήπειρο το πασχα μάλλον θα πιούμε τσιπουρα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα φαμε και αρνι ρε οχι με αδειο στομαχι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τελικα ολα μπηκαν στη θεση τους!!! τωρα να ξεθολωσει θα παρει και τα βακτιρια του μην εχουμε κανα κακο και βλεπουμε!!! Για σου ρε Γιαννη με τις μετακωμισεις σου!!! χαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο λεων!πολυ ομορφη δουλεια φιλε
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεό θέλω να δω το εσωτερικό στο ντουλάπι σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
porites coral, μια κατηγορία κοραλλιών που συμβιώνουν με τα bisma worms ,
βάλε φωτογραφίες αν μπορείς με τα κανονικά φωτα αν τα πετύχεις εννοείται ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα κανω μια προσπαθεια Κωστα μονο για σενα ελπιζω να τα καταφερω!!! http://www.advancedaquarist.com/2002/9/inverts να και κατι που βρηκα ψαχνοντας!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε την μηχανή του Γιάννη και βγάλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο άρθρο!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλα αυτος εχει ξεχασει οτι την εχει κιολας!!! χαχαχα
πραγματι Κωστα αν και το εχασα σε κανα δυο σημεια αλλα οκ το βασικο νοιμα νομιζω οτι το επιασα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |